• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Her şey canlı yayında oldu! Kendisini ispatlamak isteyen Kadirov stüdyoda yere uzanıp şınav çekti

Yeniakit Publisher
2022-12-31 11:22:00 -

Konuk olduğu Rus televizyonunda hala savaşçı kimliğini koruduğunu dile getiren Çeçen lider Ramazan Kadirov, ekran başındakilere bunu ispatlamak için stüdyoda şınav çekti. Kısa sürede büyük yankı uyandıran görüntü sonrası birçok sosyal medya kullanıcısı Kadirov'u eleştiri yağmuruna tuttu.

Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaş sonrası sık sık yaptığı Rusya yanlısı çıkışlarla adından söz ettiren Çeçen lider Ramazan Kadirov, bu kez de katıldığı programda yaptıklarıyla gündem oldu.

40 şınav çekti

1Rus ordusu saflarında çatışmaları için askerlerini cepheye süren Kadirov, Rus televizyonlarından birinde yayınlanan programa konuk oldu. Burada sporcu ve savaşçı bir yapıya sahip olduğunu söyleyen Çeçen lider, bunu kanıtlamak için de stüdyoda aniden yere uzanıp şınav çekti. Programda 40 şınav çeken Kadirov'un o anları sosyal medyada da gündeme oturdu.

Kadirov'un şınav çektiği anların sosyal medyadan paylaşılması üzerine kullanıcılar adeta yorum bölümüne akın etti. Bir sosyal medya kullanıcısı o anlar için, "Bu gördüğüm en acıklı şınav" ifadelerini kullandı.

Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Rus ordusunun başarıları hakkında bazı şeyleri kesinlikle açıklıyor" yorumunu yaptı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

YAVUZ SULTAN SELİM HAN

KADIROV AŞAĞILIK PİSLİĞİN TEKİ, ÇEÇEN HALKININ YÜZ KARASI, ERKEKSE UKRAYNA YA ASKERLERİ İLE BERABER GIDEYDI. ????

Mesut Sarp

Lavuk aklı sıra Putinin yerine hazırlanıyo. Müslümanların yüz karası.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23