• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Heniyye'den protesto açıklaması

Yeniakit Publisher
2023-11-05 07:08:00 -
Heniyye'den protesto açıklaması

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, "Amerikan yönetimi ve saldırganlığı himaye eden ülkeler, halklarının, Gazze'deki 'soykırım savaşı'nın sona ermesi yönündeki çağrılarına kulak vermeli." ifadesini kullandı.

Heniyye, yaptığı yazılı açıklamada, Washington'da ve dünyanın diğer kentlerinde Filistin halkıyla dayanışma adına sokaklara dökülen toplulukları selamladı.

"Farklı uyruktan yüz binlerce kişinin gösterilerde bir araya geldiği kalabalıklar, tüm dünyaya, işgalciler ve vahşetlerine karşı haykırdı" değerlendirmesinde bulunan Heniyye, dünya halklarının, "Filistin'e özgürlük", "direniş meşrudur" ve "işgal yok olmayla karşı karşıya" sözlerini söylediğini vurguladı.

Heniyye, Amerikan yönetimi ve İsrail'in saldırganlığını himaye eden ülkelerin, halklarının, Gazze'deki "soykırım savaşı"nın sona ermesi yönündeki çağrılarına kulak vermeleri gerektiğinin altını çizdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

HAMAS LİDERİ HANİYYE, ABD'Lİ HALKA, BIDEN TEKRAR ADAY OLURDA, ONU SEÇERSENİZ, BU ZULME DESTEK VEREN HALK DURUMUNA DÜŞERSİNİZ VE TARİH SİZİ DE AF ETMEZ DEMİŞ OLSAYDI, HALK BUNU MUTLAK DÜŞÜNÜRDÜ.

Amet

Sizi gidi kripto yahudi ler .siz anca sikilarsiniz . Bı Saddam kadar olamadınız .sıkıyorsa sallasana bir iki füze .senin gücün anca müslüman devletlerine yeter varmı tarihinde yahudiylebn savastigin .Kasım suleymani gibi adamı öldürdü yahudi hani .Anca CAR CAR
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23