• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Heniyye'den 'ateşkes' açıklaması!

Yeniakit Publisher
2023-12-20 15:27:00 - 2023-12-20 17:36:41
Heniyye'den 'ateşkes' açıklaması!

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye İsrail ile olası bir ateşkese ilişkin açıklamalarda bulundu.

Heniyye, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile Doha’da görüştü.

Hamas’ın kalıcı bir ateşkese hazır olduğunu ifade eden Heniyye, İsrail’in saldırıları devam ettiği sürece müzakere yapılmayacağını söyledi.

Savaştaki son duruma da değinen Heniyye, İsrail'in ve müttefiklerinin Filistin hareketini yenebileceklerini düşünmelerine rağmen Hamas'ın İsrail'e ağır kayıplar verdirdiğini vurguladı.

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasır Kenani de görüşmenin detayına ilişkin açıklama yaptı.

Kenani, “Görüşmede Gazze'deki son gelişmeler ve sahadaki durum ele alındı. Heniyye, Gazze'deki durum hakkında kapsamlı bir rapor sundu. Bu görüşmede, Hamas’ın askeri gücünün oldukça iyi durumda olduğunu öğrendik. Heniyye ayrıca direniş hareketinin (Hamas’ın) kalıcı bir ateşkese hazır olduğunu ancak siyonist rejimin saldırıları devam ettiği sürece müzakere yapmayacaklarını açıkça belirtti" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yolcu

Allah'ın aslanları. Bir avuç inanan insan dünyanın çarkına çomak soktu. Perdeler binlerce Şehid in yüzü suyu hürmetine kalktı sanki. Dünyayı sömürenler kimlermis, barbarlar kimlermiş, İslam Ahlakı gerçekte neymiş vesile olup dünyaya öğrettiler. Maşallah, Rabbim ayaklarına taş Değdirmesin İnşallah.

567

iki devletli çözüme ateşkes kalıcı olursa belki çözüm ola bunun dışında insani ara bilmem belirsizliklerle haması gafil avlamakhazırlıksız avlamak için ansızın vurmak için haması tuzağaçekme gibi tuzaklar işe yaramaz hamas uyanık olmalıdır
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23