• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hendekçileri göreve iade sözü veren biz miydik?

Yeniakit Publisher
2022-09-28 11:40:00 - 2022-09-28 11:45:13
Hendekçileri göreve iade sözü veren biz miydik?

Mersin'de polisevine yapılan alçak saldırıda bir polisimizin şehit olduğu saldırıyı kaleme alan Ali İhsan Karahasanoğlu, saldırıyı yapan teröristin cezaevinden çıkması için yoğun çaba sarf eden CHP'ye seslendi.

Yeni Akit yazarı Ali İhsan Karahasanoğlu bugünkü yazısında Mersin'de polisevine gerçekleşen, bir polisimizin şehit edildiği saldırıyı kaleme aldı.Karahasanoğlu, saldırıyı yapan teröristin geçmişte tutuklandığını ve CHP'nin bu teröristi serbest bıraktırmak için çabaladığını belirterek, açıklama yapmaya mecbur kaldıklarını söyledi. Bunun da bir mesafe olduğunu ifade eden Karahasanoğlu, "Bu da terör örgütünün uzantılarının köşeye sıkıştığının bir göstergesidir.." dedi.

İşte o yazı;

Mersin’de polisevine yapılan saldırıda bir polis şehid edildi..

Binlerce şehid verilmişti..

Bir şehid daha verildi..

Binlerce şehid verilirken, kurşun sıkanları, “Hak arayıcıları” diye takdim eden HDP’liler..

PKK terör örgütü için “Terör örgütü diyemiyoruz. ‘Zaman zaman şiddete başvuran hak arayıcısı örgüt’ diyoruz” ahlaksız tanımını yapmaya kalkışanlar..

Teröristleri, “gerilla” diyerek meşrulaştırmaya kalkışanlar..
Sanki sırt çantası taşıyan herkes, gözaltına alınıyormuş gibi, “sırt çantası, suç delili oldu” diyerek, ahlaksızca raporlar hazırlayanlar..

“Kamera ve fotoğraf makinesi iddianameye girdi” diyerek, sadece o sanıkta kamera ve fotoğraf makinesi varmış, binlerce, milyonlarca kişide kamera ve fotoğraf makinesi yokmuş, olan da sanık yapılmış gibi algı üretmeye çalışan sahtekarlar..

“Şimdi ne diyecekler?” diye merak ederken..

Merakımız uzun sürmedi..https://www.yeniakit.com.tr/yazarlar/ali-karahasanoglu/hendekcileri-goreve-iade-sozu-veren-biz-miydik-40247.html

Yazının tamamını okumak için tıklayın...

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23