• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Helal olsun Bursa! 'Çarşafın değmesin tiksiniyorum' diyen yobazı yerin dibine soktular

Yeniakit Publisher
2023-07-17 12:41:00 -

Bursa’da toplu taşımaya binen çarşaflı bir kadına “çarşafın bana temas etmesin. Tiksiniyorum.” diyen bir başka kadının görüntüleri sosyal medyada büyük tepki çekti. Otobüste bulunan diğer yolcular da duruma sessiz kalmazken, gerici kadın tepkiler sonrası özür dilemek zorunda kaldı. Görüntülerde vatandaşların, "Bu lanetlerin yüzünden Türkiye mahvoluyor. İnsan ayırıyorlar. Çıplak görünce sesiniz çıkmıyor." sözleri dikkatlerden kaçmadı.

Kendilerini 'aydın' diye tanımlayan yobazlar; dindar insanları hedef almaya devam ediyor.

Bursa’da toplu taşımaya binen çarşaflı bir kadına “Çarşafın bana temas etmesin. Tiksiniyorum.” diyen bir başka kadının görüntüleri sosyal medyada büyük tepki çekti.

Otobüste bulunan diğer yolcular da duruma sessiz kalmazken, gerici kadın tepkiler sonrası özür dilemek zorunda kaldı.

Görüntülerde vatandaşların, "Bu lanetlerin yüzünden Türkiye mahvoluyor. İnsan ayırıyorlar. Çıplak görünce sesiniz çıkmıyor." sözleri dikkat çekti.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Admin

Her kimse yaptigı kabul edilemez tabi bi oyun degilse ama kimsenin suçu degil bastakiler kapalıları acıkları müslümana müslümanı kötü gösterdiler ayrıstırdılar

Bomba cı mulayim

Yaa bunlara çıplak olacaksın her gece biriyle yatıp kalkacaksın sonra içip içip millete saldircaksin sonra çarşaflı yobaz....ulan sizin medeniyet dediğiniz şey eğer gerçekten medeniyetse ben yobazım ve bundanda şeref duyuyorum....ülke başında olayim ilk işim size.vize çıkarıp çıplaklar kampına yolllayacam sizin medeniyetiniz orda!!!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23