• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hedefleri ülkeyi ayağa kaldırmak değil, Başkan Erdoğan’ı indirmek

Yeniakit Publisher
2022-10-23 09:04:00 -
Hedefleri ülkeyi ayağa kaldırmak değil, Başkan Erdoğan’ı indirmek

Türkiye, 2023 seçimlerine doğru hızla ilerlerken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşısında on seçim kaybeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’yi ayağa kaldıracağını iddia ederek yetki istemesi dikkat çekti.

Kılıçdaroğlu’nun yetki açıklamasını değerlendiren AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, şunları dile getirdi: “ABD Başkanı Biden’ın, ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı devireceğiz’ şeklinde bir açıklama yapmıştı. Bu açıklamanın arkasından Kılıçdaroğlu adaylığını açıkladı ve ABD’ye gitti. Orada 8 saat ortadan kayboldu. Bu olayların arasında bir bağlantı var. Kılıçdaroğlu’nun ABD’ye gitmesinin ardından İYİ Partililerin de apar topar ABD’ye gitmesi dikkat çekiyor.

ABD gezisi ve örgütler

Bugün ABD ve Batı’nın parçalamak istediği bir Türkiye var. Ayrıca gizli ortak HDP ile beraber kurulan bir 6’lı masa var. Bunlarla beraber ABD ve Batı’nın devreye sokmak için kullandığı FETÖ ve PKK var. Bunun da önündeki tek engel Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Hedefleri ülkeyi ayağa mı kaldırmak yoksa Cumhurbaşkanını mı yenmek bunu iyi anlamak lazım.”

CHP’nin ve 6’lı masanın elle tutulur bir projesinin olmadığını hatırlatan Mehmet Erdoğan, şöyle devam etti:

Tek olumlu bir projeleri yok

“O kadar toplantılar yapıldı hâlâ elle tutulur bir projeleri yok. Nasıl Türkiye ayağa kaldırılacak? Bu anlayışla mı ülke ayağa kalkacak? ABD’deki görüşmelerle mi ülke ayağa kalkacak, yapılan ittifaklarla mı ülke ayağa kalkacak, yoksa teröristlerin siyasi uzantıları ile yapılan işbirliği ile mi ülke ayağa kalkacak. Bunlara açıklık getirilmelidir. Bunların tek projesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı indirmektir.”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23