• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

HDP'nin ısırgan vekili yine sahnede! Parmak sallayıp polisi tehdit etti

Yeniakit Publisher
2024-02-15 13:03:00 - 2024-02-15 13:12:13

Terör örgütü lehine yapılan izinsiz gösteride daha önce polisin kolunu ısıran HDP'nin eski milletvekili DEM Partili Saliha Aydeniz, bu kez Şanlıurfa'da teröristbaşı Abdullah Öcalan'a özgürlük yürüyüşünde polisi tehdit edip parmak salladı.

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı DEM Parti, bebek katili teröristbaşı Abdullah Öcalan için 'Özgürlük Yürüyüşü' başlattı.

Valiliğin gösteri yasağına rağmen Şanlıurfa'da sokaklara dökülen DEM Patili yöneticilerin de aralarında bulunduğu PKK sempatizanları teröristbaşı Öcalan'a özgürlük sloganları atıp pankartlar açtı.

Polis izinsiz gösteriye müdahale etti

Atatürk Bulvarı'nda izinsiz yapılmak istenen gösteriye, polis ekipleri uyarıların ardından müdahale etti.

Her yıl terör örgütü lehine yapılan gösterilerin en önünde yer alan HDP'nin eski milletvekillerinden Saliha Aydeniz, bu eylemde de kendini gösterdi.

Kolunu ısırdığı polislere bu kez parmak salladı

2019'da Van'da düzenlenen bir izinsiz gösteride kendisine müdahale eden polisin kolunu ısıran Aydeniz bu kez, polislere parmak salladı.

Polislerden hesap soracaklarını söyleyen Aydeniz, tehditler savurdu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Osmanlı Torunları

Acilen Devletim Baş komutanım Dünya Liderim Hükümetim Vatanımı Seven Elhamdülillah müslümanım Diyen Osmanlı Torunlarıyız Diyen muhhamet ümmetiyim Diyene Tüm Hakimleri Savcılarımızı Terhal Görevlerini yapmaya Çagrıyorum Acilen Terörist pkk ypg pyd Dkpcli SDG kckalı Fetönün Tetörsit piçleri olan chp Hdp iyi YSD DEM VP TKPLİ pislik vatan Hayini vatansız soysuz müslüman Görünümlü şeyetan Ruhlu Ayaşlar şaraplar Münafıklar Gayri müslim ABD AB ve İngiliz yahudi Ermeni … olan Şerfesiz Partiler Evedilikle Derhal Kapatslılsın Derhal o pardilerdeki Dinizler imansızlar Teröristlerin Hepsini Drrhal möepbet Hapis cezasına çarptırılsnlar Caza Evine Konulsunlar Geberene kadarda orada Tulsunlar Geberincede Leşleri çakallara sırtlanlara Verilsinler Ateşleri Bol Olsun Amin Amin Hepsine Türkiyemin Ekmeği Aşı Haram Zehir Kan irin olsun Boğazlarından Gecirmesin yüce mevlam Amin Amin

Memlekette taşlar bagli, kuduz kopekler serbest olmamali

........
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23