• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

HDP'li Sezai Temelli'den skandal paylaşım! PKK'ya böyle kalkan oldu

Yeniakit Publisher
2022-11-21 23:32:00 - 2022-11-21 23:41:16
HDP'li Sezai Temelli'den skandal paylaşım! PKK'ya böyle kalkan oldu

Gaziantep'te biri çocuk iki kişinin hayatını kaybettiği terör örgütü PKK/YPG'nin saldırısına ilişkin paylaşımda bulunan HDP Van milletvekili Sezai Temelli, skandal bir paylaşımda bulundu.

HDP Van milletvekili Sezai Temelli, Gaziantep'te PKK/YPG'li teröristlerin gerçekleştirdiği ve biri çocuk iki şehit verdiğimiz hain saldırıyla ilgili skandal açıklamalarda bulundu.

Gaziantep'in Karkamış ilçesine, PKK/YPG'li teröristler tarafından düzenlenen roket ve havan saldırısında 22 yaşındaki öğretmen Ayşenur Alkan ile beş yaşındaki Hasan Karataş yaşamını yitirdi. Aralarında beş aylık hamile bir kadının da bulunduğu 10 kişi yaralandı.
Hain saldırı sonrası HDP Van milletvekili Sezai Temelli sosyal medya hesabından skandal bir açıklama yaptı.

Terör örgütü PKK'yı aklamaya çalıştı

Terör örgütü PKK'nın gerçekleştirdiği saldırıyı cihatçıların yaptığını iddia eden HDP'li Temelli resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Karkamış'a atılan hedefsiz roketler İstiklal senaryosunu tamamlamaya yönelik. O bölge cihatçıların kontrolünde… Maalesef yine çocuklarımız, insanlarımız yaşamını yitirdi. Toplum olarak bu kadar büyük acılara son vermek için savaşa ve bu iktidara karşı çıkmalıyız.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mehmet Ali BICER

BE UTANMAZ SEN KURT FALAN DEGILSIN SEN BIR MASON AJANISIN.SEN DE KURT KANI YOK.MAYAN DA BU VATANIN MAYASINDAN BIR ZERRE KADARI DA YOK

Muş

Lan bunları artık bu ülkede istemiyoruz gönderin bunları dağa tsk leşlerini sesin yere
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23