• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

HDP'den terörist Sakine Cansız'lı video ile Kılıçdaroğlu'na destek çağrısı!

Yeniakit Publisher
2023-05-23 01:03:00 -
HDP'den terörist Sakine Cansız'lı video ile Kılıçdaroğlu'na destek çağrısı!

HDP, PKK'nın kurucuları arasında yer alan terörist Sakine Cansız'ın fotoğrafının altında çektikleri video ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alıp Kılıçdaroğlu için sandığa çağırdı.

14 Mayıs seçimlerinde HDP ile ortaklık yapan 7'li koalisyon adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ikinci tur seçimleri için de HDP ile işbirliğini sürdürüyor. Kılıçdaroğlu'na Kandil'den her geçen gün yeni bir destek mesajı gelirken bu kez HDP İstanbul İl Başkanlığı'ndan videolu bir açıklama yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldılar

HDP tarafından paylaşılan videoda 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için sandığa gitme çağrısı yapılırken Kılıçdaroğlu'na da destek mesajları verildi. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik alçak ifadelerin kullanıldığı açıklamada, "28 Mayıs'ta evlerimizden çıkarak sandık başına gideceğiz, tek adamı devireceğiz" denildi.

Terör örgütünün propagandasının yapıldığı videoda PKK'nın kurucuları arasında yer alan Sakine Cansız'ın da olduğu teröristlerin fotoğrafları önünde poz verildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Toshiba

İki ayaklıların hırlama seslerini duyar gibiyim.

OMUT

Sakine şimdi çok sakin çünkü CANSIS . E ŞİMDİ BU KÜRTLERE KATİLAM YAPAN BU CHP ZİHNİYETİ DRYİLMİYDİ YOKNSAYAN BU FAŞİST ZİHNİYET DEYİLMİYDİ . YOOO ASIL ORTAK YANLARINIZ HER İKİNİZDE KOMUNİS ANLAYIŞI.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23