• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

HDP'den ortaklarına destek çağrısı! Kanımıza dokunuyor

Yeniakit Publisher
2023-04-27 06:34:00 - 2023-04-27 06:37:28
HDP'den ortaklarına destek çağrısı! Kanımıza dokunuyor

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyecek olan HDP'den Millet İttifakı'na tehdit niteliğinde bir açıklama geldi.

21 ilde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyona ilişkin HDP Gençlik Teşkilatı'ndan yapılan paylaşımda, gözaltına alınanlara Millet İttifakı'ndan destek gelmediği belirtilirken, "Bizden açık açık destek isteyen, Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusunda bizimle mutabakat sağlayan Millet İttifakı'ndan ses gelmiyor. 14 Mayıs için notumuzu alıyoruz!" ifadeleri kullanıldı.

 

14 Mayıs seçimleri yaklaşırken, HDP aday çıkarmayarak 6'lı koalisyona destek verme kararı aldı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyecek olan HDP'ye, PKK'dan da destek geldi. Bu gelişmeler halkın tepkisini çekerken, HDP'den Millet İttifakı'na tehdit niteliğinde bir açıklama geldi.

"14 MAYIS İÇİN NOTUMUZU ALIYORUZ"

Diyarbakır merkezli 21 ilde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen operasyona ilişkin paylaşımda bulunan HDP Gençlik Teşkilatı, Millet İttifakı'na yönelik "14 Mayıs için notumuzu alıyoruz" açıklamasında bulundu.

HDP Gençlik Teşkilatı'nın paylaşımında, "Bizden açık açık destek isteyen, Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusunda bizimle mutabakat sağlayan Millet İttifakı'ndan ses gelmiyor, kanımıza dokunuyor! 14 Mayıs için notumuzu alıyoruz!" ifadelerine yer verildi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Not almayın...

Tarihten Ders Alın! İngilizin, İsrailin sözüne güvenip de Yurdunu Ocağını satanların sonu hüsran oluyor.

resat

hatalarınıza rağmen ,sizi insan yerine koyup ,konuştu ,gelin bu kardeş kavgasını ,bitirelim dedi Erdogan ,siz ,sizi istismar edenlere kanıp ,bu eli reddettiniz ,şimdi çekin cezanızı ,bu içimizdeki uşakların kazıgı ,birde bunların ve sizinde efendiniz olan haçlının kazıgını yiyeceksiniz ,,gene size bu topraklar ve bu millet sahip çıkacak ,,yazın bir kenara ,TÜRKİYE güçlenince ,batılılar sizden önce dost olacak bu ülkeye mecburiyetten ,tarihteki gibi ,kaderi ilahi bu millet ümmetin başıdır ,başı idi ,gene başı olacak aktif olarak ,,haçlı kendi savaşamıyor ,savaştırıyor ,hemde tarihte birgecede onbeş bin kürdü kesen ermeniyle kürdü aynı safta,kardeşine karşı ,,bu anlattıklarım içinizdeki ermenilere ,sünnetsizlere degil tabiki ,biz gelin kardeşçe yaşayalım diyoruz ,haçlı sizi kullanıp yok edecek ,kuzey ırakta bir avuç yerde ikiye bölmüş ,neden ,herbirinizi kolayca yutmak için ,yada birileri için açmaya çalıştıgı alanı kendinizin sanıpta elde etmeyesiniz diye ,
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23