• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

HDP Sözcüsü Esengül Demir'den açık tehdit: Demirtaş'ın hesabını soracağız!

Yeniakit Publisher
2023-04-15 01:40:00 - 2023-04-15 01:42:46

Kılıçdaroğlu ile kapalı kapılar ardından pazarlık yaparak Millet İttifakı'ndan cesaret bulan HDP, hadsizce açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. HDP Sözcüsü Esengül Demir, cezaevinde tutuklu bulunan Demirtaş için 'hesap soracağız' diyerek tehditler savurdu.

6-8 Ekim olayları için müebbet hapis istemi ile mütalaası açıklanan Demirtaş hakkında konuşan HDP Sözcüsü Esengül Demir, cezaevinde tutuklu bulunan Demirtaş için "hesap soracağız" diyerek tehdit mesajı yayınladı.

HDP ile 6'lı koalisyonun cumhurbaşkanı adayı ve CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Demirtaş'ı serbest bırakacağız" vaadinden güç alan HDP Sözcüsü Demir, "terör örgütü üyesi olmak" ve "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak" suçundan tutuklanan Selahattin Demirtaş için tehditler savurdu.

Yasin Börü ve onlarca kişinin ölümünden tutuklanan ve hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen Demirtaş için 'siyasi yol arkadaşlarımız' diyen Demir, terör iltisaklı kişileri unutmayacaklarını ifade ederek, Selahattin Demirtaş için de hesap soracaklarını söyledi.

Hulusi Akar 6'lı masa-HDP ittifakına dikkat çekti!" target="_blank">
Hulusi Akar 6'lı masa-HDP ittifakına dikkat çekti!
Hulusi Akar 6'lı masa-HDP ittifakına dikkat çekti!

Siyaset

Hulusi Akar 6'lı masa-HDP ittifakına dikkat çekti!

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

ESENGÜL DEMİR'E, ZAMANI GELİNCE TERÖRE VE TERÖRİSTTE YARDIM VE YATAKLIKTAN ASIL SİZE HESAP SORULACAKTIR.

Turgut çelik

Pkk nın fahişesi apo teröristir sello teröristir bunları seven destekleyenmyani sen ve senin gibi kaşarlarda teröristsiniz senin bize hesap sormaya gücün yetmez kaldırım yosması kaşar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23