• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek duyurdu: Bunu uygulama konusunda kararlıyız

Yeniakit Publisher
2023-08-10 15:18:00 -
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek duyurdu: Bunu uygulama konusunda kararlıyız

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in Türkiye’nin kural bazlı ve öngörülebilir politikaya geçmesinin ülke kredi görünümü ve notu açısından olumlu olduğu değerlendirmesi yaptığını belirterek, "Makro-finansal istikrarı sağlamak ve ülkemizin şoklara karşı dayanıklılığını artırmak için kurala dayalı, uluslararası normlara uygun politikaları uygulama konusunda kararlıyız" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Şimşek, paylaşımında, "Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye’nin kural bazlı ve öngörülebilir politikaya geçmesinin ülke kredi görünümü ve notu açısından olumlu olduğu değerlendirmesi yaptı. Makro-finansal istikrarı sağlamak ve ülkemizin şoklara karşı dayanıklılığını artırmak için kurala dayalı, uluslararası normlara uygun politikaları uygulama konusunda kararlıyız. Bunun kredi notumuza yansıyacağına inanıyoruz. Bu çerçevede sevgili vatandaşlarımızdan özellikle bir istirhamım var; uygulama ve politikalarımıza ilişkin lütfen benden duymadığınız hiçbir habere ve dolaşıma sokulan hiçbir dedikoduya itibar etmeyiniz" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

emekli emekli

emekliler bu krizin sorumlusu diye bir laf ettin, hem kendini, hem kalkınma partisini bitirdin, ne halt olduğunuz çıktı ortalığa, bu sizin son seçim zaferinizdi, geçmiş olsun..

Ömer

İsmail beye katılıyorum. Zamdan başka bir şey yaptığı yok onu bende oturduğum yerden yaparım . Hep cek cak dişe dokunur iş yok .
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23