• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Haymana’da şifanın adresi

Yeniakit Publisher
2014-07-21 08:15:00 - 2014-07-20 21:34:31
Haymana’da şifanın adresi

Girişimciler Mehmet ve Mesut Saraç kardeşler tarafından 20 milyon TL’lik bir yatırımla tamamlanan Ravza Termal 15 bin metrekarelik bir alan üzerinde 200 yatak kapasitesiyle Haymana’nın ilk lüks oteli olarak dikkat çekiyor. Oteldeki kaplıca birçok hastalığı iyileştirme özelliği ile tanınıyor.

Tarihi ilk çağlara dayanan ve  dünyaca ünlü termal sularıyla şifa dağıtan Ankara Haymana’nın ultra her şey dahil konseptine sahip ilk oteli hizmete girdi. Yeşil doğa, temiz hava ve şifalı termal suyu, konfor ve kalitesi ile dikkat çeken Ravza Termal oteli, termal turizmi tercih edenlerin yeni adresi olmaya aday olarak gösteriliyor. 

20 MİLYONLUK YATIRIM

Bölgenin önde gelen girişimcileri Mehmet ve Mesut Saraç kardeşler tarafından yaklaşık 20 milyon TL’lik bir yatırımla tamamlanan Ravza Termal 15 bin metrekarelik bir alan üzerinde 200 yatak kapasitesiyle Haymana’nın ilk lüks oteli olarak dikkat çekiyor. Mimarisi, iç mekân tasarımları ve bütün ayrıntılarını hassasiyetle planlandığı Ravza Termal, bay-bayan ayrı hamam, havuz ve güneşlenme terasları, jakuzili odaları ile termal turizmcileri cezbetmeyi hedefliyor.

İSLAMİ USÜLDE HİZMET

Ravza Termal hakkında bilgiler veren Mehmet Saraç, Haymana kaplıca suyunun içerik ve mineral açısından dünyanın en şifalı suyu olarak kabul edildiğine vurgulayarak, bu büyük yatırım ile dünyaca ünlü şifalı suyu super lüks bir otel konforuyla kullanıma açmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Saraç, Ravza Termal’in Başkent Ankara’da termal turizmin gelişini açısından büyük önem arz ettiğini kaydetti.

Saraç, “Otelimiz İslami, muhafazakâr bir otel olarak çalışmakta; alkol, karma havuz, bay ve bayan ortak karma kullandığı herhangi bir aktivasyonu bulunmamaktadır. Geleneklerimiz, göreneklerimiz, adetlerimiz ve aile yaşantı değerlerimize yüksek hassasiyet göstermekteyiz. Ravza Arapça yeşil bahçe anlamına geliyor” dedi. Saraç,  Osmanlı İmparatorluğu’nun kurucusu Ertuğrul Gazi’nin ve Haymana’nın isim annesi Hayme Ana’ya, bölgede kaplıca sularını insanların hizmetine kazandıran Cimcime Sultan’a minnetliklerini sunduklarını söyledi.  Saraç, Hitit, Frigya, Pers, Roma, Selçuklu ve Osmanlı medeniyetinin izlerini taşıyan Haymana’nın Kral Yolu üzerinde bulunduğunu hatırlattı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23