• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hava sıcaklıklarının 50 dereceyi aştığı ilimizde yasak kararı!

Yeniakit Publisher
2024-06-24 16:01:00 - 2024-06-25 01:48:26
Hava sıcaklıklarının 50 dereceyi aştığı ilimizde yasak kararı!

Hava sıcaklığının 50 dereceyi aştığı Şanlıurfa'da şehir içindeki ormanlık alanlara girişler yasaklandı.

Türkiye ülkenin dört bir yanında anız ve orman yangınlarıyla mücadele ediyor.

Sıcak havaların etkisini iyiden iyiye arttırmasıyla ek tedbirler alınmaya başlandı.

Şanlıurfa Valiliği de hava sıcaklığının yüksek olması ve son günlerde meydana gelen yangınlar nedeniyle il sınırları içinde bulunan bütün ormanlık alanlara girişlerin yasaklandığını bildirdi.

Valilik tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“İl sınırları içinde bulunan bütün ormanlık alanlara girişler 24 Haziran 2024 tarihinden itibaren ikinci bir duyuruya kadar yasaklanmıştır. Bütün ormanlık alanlara; mangal, semaver gibi yangın çıkmasına sebep olabilecek malzemelerin sokulması ve kullanılması ile her türlü ateş yakılması yasaklanmıştır. Orman alanlarının kenarında mola vermek ve piknik yapmak yasaklanmıştır. Şanlıurfa ili sınırları içinde yer alan Gölpınar Tabiat Parkı, Şanlıurfa Millet Ormanı, Akabe Orman Parkı ve Karacurun Orman Parkında sadece ateşsiz olarak piknik yapılabilecektir. Alınan yasaklama kararlarına uyulması konusunda jandarma, emniyet ve orman muhafaza birimleri tarafından kesintisiz olarak denetim yapılacaktır. Kararlara uymayanlar hakkında Orman Kanunu, Türk Ceza Kanunu ve Kabahatler Kanunu hükümlerine göre adli ve idari işlem gerçekleştirilecektir”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İşte akp

İşçinin emekçinin hali nolacak bu sıcakta fabrikada tarlada vali tatil ilan etse ya memura olsa hemen tatil yaparsınız.

Türk ozlenendir

İngiliz hükümeti AKP'nin ülkemizde huzur Güven refah adalet hiçbir şey bırakmadığının en güzel kanat örneklerinden birisini yaşıyoruz şimdiye kadar Türk tarihinde böyle bir dibe çöküş olmadı insanlarımız ayrıştı toplumumuz dejenere oldu Türk tarihi böyle bir vasat dönemi yaşamadı daha AKP'ye gelene kadar son 10 yılda bunların hepsini başardılar ve ülkemizde milliyetçilere suikastler başladı bunun devlet eliyle yapıldığı düşünülüyor Alenen ortada, çünkü hiçbir suikaste failler hala bulunabilmiş cezası verilmiş yargı önüne çıkarılabilmiş değil maalesef maalesef
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23