• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hastanelik ettiler! CHP’li belediyede hakkını arayanlara darp

Yeniakit Publisher
2022-11-12 12:42:00 -

CHP'li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan talimat verdi, korumaları vatandaşa saldırdı. Başkanın talimatıyla vatandaşı döven korumalar, şahsı yaraladı.

CHP'li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ın korumaları, kentsel dönüşüm için belediyede toplantıya çağrılan vatandaşa saldırdı. Başkanın talimatıyla vatandaşı döven korumalar, şahsı yaraladı.

CHP'li Başkan Bozdoğan, toplantı sırasında, yapılan yanlışları vatandaşın bildiğini vurgulayan şahsa, "Böyle bir suçlama yaptığınız anda dışarı çıkarsınız. Ben buraya her şeyin bilgisini vermeye geldim." dedi. Hemen ardından, "Şu arkadaşı dışarı çıkarın" diyerek talimat verdi.

Ardından başkanın hedef gösterdiği vatandaşa korumalar salonun ortasında saldırdı. Biraz sonra salonun dışına çıkarıldı ve orada darp edildi.

Tüm bunlar yaşanırken diğer vatandaşların salonda tutulduğu ve dışarı çıkmalarının engellendiği ileri sürüldü.

Yüzünde büyük yaralar oluşan ve her yeri kan içinde kalan vatandaş açıklamalarda bulundu.

CHP'li başkanın korumaları tarafından darp edilen şahıs şunları söyledi:

Cumartesi günü toplantı salonuna çağrıldım. Başkanın sorularına cevap veriyordum, o esnada arbede çıktı. Arbede içinde kendimi de buldum. Vatandaşlar orada dedi ki, 'Başkanım müdahale edin. Arbede çıkmasın.' Başkan olanlara müsamaha gösterdi. Vatandaşı salonda tuttular. Bizi dışarıya çıkardılar. Biz darp edilirken vatandaş müdahale etmesin diye onları salonda tuttular. Belediye Başkanı meclisi terk etti, kaçtı. Müdahale edeceğine, milleti durduracağına tam tersi izin verdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Murat ben

Herşey çok güzel olacak vaadi yerini bulmuş.

Vatan

Bunlar bir iktidara gelirse yandı millet 100 yılin intikamıni alacaklar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23