• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hasan Karakaya'dan eleştirilere sert cevap!

Yeniakit Publisher
2014-05-08 11:43:00 -
Hasan Karakaya'dan eleştirilere sert cevap!

FBI kurucusu John Edgar Hoover’ın uyguladığı taktikler ile Fetullah Gülen’in uyguladığı taktikler arasındaki benzerliğe dikkat çeken dünkü manşet haberimizi eleştirip, "1972'de ölen adamı Gülen nasıl kılavuz edinebilir" diyenleri 'embesil' dolarak tarif eden ve sert bir şekilde eleştiren gazetemiz yazarı Hasan Karakaya bakın neler yazdı:

Hoover öldüyse “kılavuz” olamaz mı?

Dün bu köşede; “FBI kurucusu John Edgar Hoover’ın uyguladığı taktikler” ile “Fetullah Gülen’in uyguladığı taktikler” arasındaki “benzerliğe” dikkat çeken ve “Gülen’in akıl hocası FBI Ajanı” diyen yazım, birçok “internet sitesi”nde “manşet” olmuş!..

Bazıları da; “Karakaya yine uçtu... Gülen, Hoover’ı nasıl kılavuz edinir ki?.. Hoover, taa 1972’de öldü” demiş!..

Bu “kuş beyinli”lere söyleyeceğim şu: Hitler, Mao, Lenin ve Karl Marx da “çook önceleri”öldüler ama, hâlâ onların “fikir ve taktik”lerini uygulayan nice “embesil” var!.. Demek ki; bir insan ölmüş olsa da, onun “fikir ve taktik”leri pekâlâ uygulanabilir, pekâlâ yaşatılabilir!..

Hoover, “Rosenberg” adlı bir ekip kurmuş, onlar vasıtasıyla; “insanların donlarının desenlerine” varıncaya kadar izlemiş, fişlemiş, kasetlemiş ve bunu da “şantaj” aracı olarak kullanmış!.. Peki, Fetullah Gülen’in kurduğu “Paralel Yapı” da “devlet içinde devlet” gibi çalışıp, “aynı taktikleri” kullanmıyor mu?..

Hoover; göreve geldiği 10 Mayıs 1924’te, adamlarına “talimat” vermiş: “Bana herkesin açığını bulun!..

O kadar “açık” bulmuş ki; ona 48 yıl boyunca hiç kimse dokunamamış... Zira, “tehdit” açıkmış:“Gidersem, herkesi götürürüm!”

Bugün “Paralel Yapı”ya ses çıkaramayanlar, bilesiniz ki; “göt-ürülme korkusu”yaşayanlardır!..

“Açığı olmayanlar” niye korksun ki?

HASAN KARAKAYA / YENİ AKİT

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23