• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hasan Karakaya: Cemaat o gazeteleri bastırıyor ve hepsi hükümet aleyhine

Yeniakit Publisher
2014-03-29 04:20:00 -
Hasan Karakaya: Cemaat o gazeteleri bastırıyor ve hepsi hükümet aleyhine

Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü ve yazarımız Hasan Karakaya katıldığı canlı yayın programında çarpıcı ifşaatlarda bulundu. Karakaya, MHP, BBP ve Saadet Partisi adına gazeteler dağıtıldığını ancak parti teşkilatlarından bu gazetelerle bir ilgilerinin olmadığı açıklandığını ifade etti.

Cami önlerinde dağıtılan gazetelerde Saadet Partisi, MHP ve BBP adına AK Parti’ye “oy yok” şeklinde yapılan propaganda hayrete düşürdü. Yaarımız Hasan Karakaya, partilerle bir ilişiği olmayan bu gazetelerin cemaat tarafından basılarak dağıtıldığını belgeleriyle birlikte ortaya koydu. Belgelerde cemaate ait derneğe gazeteleri taşıyan bir vatandaş yer alıyor.

Hasan Karakaya'nın belgelerle açıklaması:

CUMA SONRASI MHP, BBP, SAADET ADINA AK PARTİ’YE KARŞI GAZETELER DAĞITILDI

Cami önlerinde dağıtılan dörder sayfalık Saadet Partisi adına, MHP adına ve BBP adına gazeteler dağıtıldı. Bunun için bir üst akıla gerek yok. Bazı dernekleri var bunların. (Derneğe gazeteleri taşıyan fotoğrafı göstererek) Gördüğünüz gibi paket paket gazeteleri taşıyan bir vatandaş. Ve o vatandaşın derneğe getirdiği gazeteleri götüren başka vatandaşlar. Bunlar korsan gazete. Ne basıldığı yer belli, ne basıldığı matbaa belli hiçbir şey belli değil ama üzerlerinde Saadet Partisi, MHP ve BBP adına şey yapmış.

CHP’ninkini zaten Zaman’ın arasında veriyorlar. Cuma namazlarında cami avlularında bu gazetelerden dağıtıldı. İstanbul İl Teşkilatlarını aradık ve onlar “bizim kesinlikle bu gazetelerle ilgimiz yok. Böyle bir şey yapıldığından bilgimiz yok” diyorlar. Bu cemaat o gazeteleri bastırıyor ve tamamen hükümet aleyhine hepsi. MHP’de MHP’nin dilini kullanıyor, o Türkçülük kısmını kullanıyor. Saadet’te dini kavramları kullanıyor. Bütün mesene AK Parti’ye oy vermeyin kime verirseniz verin.

İşte o fotoğraflar:






x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23