• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hapiste ıslah olmayan Sedef Kabaş Bakan Koca'yı hedef aldı!

Yeniakit Publisher
2022-07-06 23:35:00 - 2022-07-06 23:39:30
Hapiste ıslah olmayan Sedef Kabaş Bakan Koca'yı hedef aldı!

Konya Şehir Hastanesi'nde intiharı göze almış bir caninin cinayetini provokasyon malzemesi yapan Sedef Kabaş, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı hedef aldı. Kabaş, "İstifa edip gitmesi gerekenler sizlersiniz." dedi.

 Yeniakit.com.tr 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a uydurduğu bir "atasözü" ile hakaret edip hapis yatan ama ıslah olmayan Sedef Kabaş, tüm Türkiye'yi yasa boğan doktor cinayeti üzerinden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı hedef aldı.

Bakan Koca'nın başsağlığı mesajını alıntılayan Kabaş, "Doktorlar yıllardır haykırıyor, 'Can güvenliğimiz yok' diye. Ne güvence verdiniz, ne de haklarını.. Hatta 'giderlerse, gitsinler' bile dediniz! Bir doktorumuz (ve bir polikilinik çalışanı) 'hayattan kopartıldı' değil, katledildi!" dedikten sonra, "istifa" çığırtkanlığı yaptı:

İstifa edip, gitmesi gerekenler sizlersiniz!

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

alper

işte kendini bakmayanda siz söylemeye hakkı varmi  

HİZİPSAVAR

ne caniyi engeleyebilir ne katili durdurabilirsin. dünyada hiç bir ssistem yokkki her art niyetlinin başına bir polis diksin. ama şerefsizliği haysiyetsizliği aşağılık bir şekilde şerefsizlerin yaptıkalrı ile alçak ve adice propagandayı kendine çıkar sağlamak için her yolu mübah görmeyi engelleyebilirsin. bende dersem ki bunun sebebi siizn maddiyatcı inançsız aşağılık dünya görüşünüz adına medini yaşam dediğiniz pepaye yaşm tarzını neden olduyor. ne diyeceksiniz. bir bitmediniz gidin de bizde rahat edelim sizde soydaşlarınıza kavuışun.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23