• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Haniye’nin gelini gözyaşlarını tutamadı! Alllah’ın izniyle buluşmamız cennette olacak

Yeniakit Publisher
2024-07-31 11:33:00 -

Hamas lideri İsmail Haniye’nin şehadetinin ardından gelini gözyaşlarını tutamadı: Alllah’ın izniyle buluşmamız cennette olacak

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye, İran’ın başkenti Tahran'da kaldığı konutunda uğradığı suikast sonucu şehit edildi. Hamas, Haniye'nin İsrail ordusunun düzenlediği hava saldırısında öldürüldüğünü doğruladı. İsmail Haniye’nin gelini, şehadet haberinin ardından yaptığı açıklamada, “Kadere ve ilahi kadere razı olan kalplerimizle, övülmeye ihtiyacı olmayan bir adamın şehadetine başsağlığı dileriz.

Bir baba gibiydi, gözümüzün nuruydu.” sözleriyle babasına veda etti. Haniye’nin büyük bir komutan olduğunu belirten Haniye'nin gelini, “Haniye saf kanlara katıldı. O büyük bir komutan ve kahramandı. Allah'ın rızası dışında hiçbir şeyi ifade etmiyoruz. Allah bu musibette sabır göstermemizi nasip etsin. Bu dünya fanidir ve Allah'ın izniyle buluşmamız cennette olacaktır. Elveda milletin lideri.” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vahap Kalyoncu

İşin acı tarafı Rahmet dilemekten başka bir şey yapamamak.

muzaffer eyvaz

Allah rahmet eylesin, beklenen bir durum, zaten hedefte ve kelle koltukta dolaşan yaşayan liderdi. Farklı bir noktadan bakıcam; İran halkı Yönetimden her geçen gün uzaklaşmakta, bu durumu durdurmak veya tersine çevirmek için, İran Yönetimi İsraille anlaşmalı içerde ve dışarda bu suikastları katliamları yaptırıyor, halkın Yönetime desteğini çekebilmek için.İsrailin de çok yönlü işine geliyor. İranın İslam dünyasında "gizli bir israil" olduğu aşikar olmuştur. O kadar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23