• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hani sansür vardı Kocasakal! Geniş geniş konuştular

Yeniakit Publisher
2022-10-16 21:40:00 -

Bartın'daki maden felaketinin konuşulduğu Habertürk canlı yayınında Prof. Dr. Ümit Kocasakal, sansür var imasında bulundu. Sansür olduğunu söyleyen Kocasakal'ın geniş geniş ferah bir şekilde konuşması ise dikkat çekti.

Habertürk ekranlarından Kübra Par'ın sunduğu Açık ve Net programında Bartın'ın Amasra ilçesinde meydana gelen maden faciası konuşuldu.

Kübra Par'ın Sayıştay Raporu'nu okuduğu sırada araya giren Prof. Dr. Ümit Kocasakal araya girerek, "Oto sansür böyle başlar işte siz kendinizi sınırlamaya başladığınız anda bu bir sansürdür." dedi.

Hani sansür vardı!

Ardından Kübra Par Sayıştay Raporunu okudu. Daha sonrasında da maden faciası enine boyuna konuşuldu. Sansür diyen Kocasakal ise ferah ferah konuşmasını sürdürdü. Diğer konuklarda kazayı konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

sedat aktuğ

Herkez özgürce düşüncesini anlatsın ne yani konuşmasınlarmı konuşmak görüş fikir belirtmek yasakmı oldu. Konuşmayı düşüncesini anlatanı içeri atalım oldu ne güzel be. Bizden olmayan konuşmasın her şeyi biz biliriz diyelim bizim fikirlerimize uymayanları cezalandırlarım bumu ifade özgürlüğü ?

coskunakademi

 ağzını çalkala öyle konuş ...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23