• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hani nerede nerede diyorlardı! ‘50 milyon doları bastır uzaya git’ diyenlere cevap

Yeniakit Publisher
2024-01-22 14:46:00 - 2024-01-22 15:05:34

Togg’un üretileceği açıklandığı zaman da akıllarınca ti’ye alan muhalifler, milli uzay projesini de “Ver 50 milyonu, git uzaya” gibi akılalmaz ifadelerle küçük göstermişti. Akit TV’de Murat Alan’ın sunumu ve Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu’nun yorumlarıyla ekranlarınıza gelen Manşetlerin Dili’nde, söz konusu açıklamalar da masaya yatırıldı.

Türkiye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 100. yıl hedefleri kapsamında uzaya gitme projesini, ilk Türk astronot Alper Gezeravcı ile gerçekleştirdi. Gezeravcı geçtiğimiz gün Uluslararası Uzay İstasyonu’na ulaştı ve bugün itibariyle deneylerine başladı.

Türkiye’nin uzay projesi açıklandığı ilk andan itibaren muhalifler, türlü söylemlerle ezbere karşı çıkarak kendi ülkelerini küçümsemeye başlamıştı. Togg’un üretileceği açıklandığı zaman da akıllarınca ti’ye alan bu kitle, milli uzay projesini de “Ver 50 milyonu, git uzaya” gibi akılalmaz ifadelerle küçük göstermişti.

Akit TV’de Murat Alan’ın sunumu ve Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu’nun yorumlarıyla ekranlarınıza gelen Manşetlerin Dili’nde, söz konusu açıklamalar da masaya yatırıldı.

Türkiye’nin uzay projesini küçük göstermeye çalışanları eleştiren Karahasanoğlu, aynı kitlenin, “Hani, Togg nerede?” diyerek yerli üretim araca da karşı çıktığını hatırlattı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Levent 15

Ömrü savaş cephelerinde geçip, bağımsız bir Türkiye Cumhuriyeti kuran insanlara birileri oturdukları rahat koltuklarından dil uzatan tipler var.. Herkesin hatası, yanlışı olur. Hatasız kul olmaz. Sanki son nefesinde yanı başında ve sanki Cenabı Allah, insanların imanlı mı imansız mı vefat ettiğini kesin delillerle göstermiş ve buna şahit olmuş gibi sözler söylemek ne kadar doğru? "Bir insanın 99 tane imansız olduğuna dair delil olsa, 1 tane de imanlı olduğuna dair bir hali olsa, o insana Kafir denemez!" Olur olmaz insanları cehenneme gönderme meraklısı tipler türedi.. Sanki kendileri cenneti garantilemiş! Tövbe estağfurullah!

hiç gitmese daha

hiç gitmeseydi gitti putu savundu ilahlaştırdı
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23