• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hangi yağları kullanarak et benlerinden kurtulabilirsiniz! Uzmanı duyurdu: Kritik seçim öncesi böyle yaparsanız

Yeniakit Publisher
2023-03-11 11:38:00 - 2023-03-11 13:02:08
Hangi yağları kullanarak et benlerinden kurtulabilirsiniz! Uzmanı duyurdu: Kritik seçim öncesi böyle yaparsanız

Cilt için ara sıra ihmal etmeyen sizler için en gözde yağları bir araya getirdik. Bu besinler size sağlığı sunacak. Kendinizi yeniden kazanmış hissedeceksiniz. Yıllardır bu besinler kullanıyor. Hadi gelin beraber bu şifalı tablodaki fotoğrafa beraber bakalım. kritik açıklamalar...Vücudumuzun neredeyse her yerinde çıkabilen et benleriyle yaşamak zorunda değilsiniz. Et benlerinden kurtulmak sanıldığının aksine çok zor değil, et benleriyle yaşamaya mahkum değilsiniz. Pek çok tedavi yöntemiyle et benlerinizden kurtulabilirsiniz. Bu yöntemler estetik cerrahi, lazer uygulaması gibi basit estetik uygulamalar veya evinizde uygulayacağınız bazı basit yöntemlere kadar çeşitlilik gösterebilir. . Bu sürecindeki yardım ve destekler, cilt güvenliği için gerekenleri İbrahim Saraçoğlu et beni nasıl düşür tüm Türkiye'ye duyurdu. Et benlerini patır patır döken tarifler!

Ancak öncelikle yapmanız gereken en önemli şey hangi tedavi yöntemini seçerseniz seçin mutlaka bir cilt doktoruna giderek aldırmak istediğiniz et benlerinizi göstererek iyi huylu olup olmadıklarını anlamanızdır.  Et beni, vücudun farklı bölümlerinde cildin üzerinde küçük bir çıkıntı şeklinde görülen yapılardır. ET BENLERİNE DİKKAT. Türk araştırmacılar, et benleri olan kişilerde tip 2 diyabetin arttığını tespit etti. Basit ve kolay yöntemler sayesinde vücudunuzda görmekten hoşlanmadığınız et benlerinden kurtulmanız mümkün. Et beni nasıl düşer?  Et benleri doğal yolla nasıl yok edilir? Et beni neden olur, neden çıkar? işte detaylar...

Et Benleri Neden Oluşur?

Et benleri belirti vermeyen iyi huylu tümörlerdir. Et benlerinin ortaya çıkmasında birçok sebep rol oynar. Enfeksiyonlar, kiloda ani düşüşler ve çıkışlar, menopoz, hamilelik ve hormon seviyelerindeki değişiklikler bu sebeplerden birkaç tanesidir.

Bunların dışında bağışıklık sisteminin zayıflaması ve stres de et benlerinin çıkmasında etkilidir. Ayrıca sürekli boğazlı kıyafetler giymekle ve şişmanlıkta sürtünmeyle de et benleri oluşabilir.

Et benleri en çok ter bezinin olduğu yerlerde çıkarlar. Bu yerler en çok boyun, koltukaltı ve kasık bölgesidir.

İlginizi çekebilir→ Aklınıza gelebilecek her hastalığa faydası var: iltihap karşıtı, bitiren rakip altın aday! Herkesin gözü onda tonlarca alıyorlar→ HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Et Beni Tedavisinde Bitkisel Yağların Etkileri

Siz de bir müddettir et benlerinden kurtulmak için yöntem arıyorsanız bu işlem için kullanılan kimyasal ilaçları görmüşsünüzdür. Kimyasal karışımlar kullanmaktansa doğanın eczanesiyle kendi uygulamanızı yapmayı tercih ediyorsanız pek çok kişi tarafından uygulanarak başarılı sonuçlar elde edilmiş alternatifleri aşağıda okuyabilirsiniz.

 *Kekik Yağı ile Et Beni Tedavisi

Kekik yağında bol miktarda bulunan fenolik asit bu yağın kuvvetli bir antibakteriyel yağ olmasını sağlamaktadır. Fenolik asit iltihap önleme, bakterilerle savaşma, antioksidan, spazm önleme, tümör kaynaklı ciltte oluşan pigment yani renk düzensizliği sorunlarını gidermektedir.

Kekik yağını uygulayacağınız benin büyüklüğü ve kaç yıllık/aylık bir ben olduğuyla orantılı olarak en erken 4 haftada sonuçlarını görmeye başlarsınız.

7 damla Hindistan Cevizi yağı

4 damla Kekik yağı

Yağları ağzı kapanabilecek bir kabın içinde iyice karıştırın. Bu karışımı ağzı kapalı bir şekilde saklamalısınız, verilen ölçülerdeki orana sabit kalarak miktarı çoğaltabilirsiniz, yani 14 damla hindistan cevizi yağı ile 8 damla kekik yağını karıştırarak daha uzun kullanabileceğiniz bir miktar oluşturabilirsiniz. Karışımı günde 3 kez et benlerinin üzerine uygulayın. Günden güne benlerin renklerinin değiştiğini göreceksiniz. Yavaş yavaş koyu mora ve ardından koyu kırmızıya dönmesi gerekiyor. Koyu kırmızıya döndükten kısa bir süre sonra cildinizden düşecektir.

*Susam Yağı ile Et Beni Tedavisi

Susam yağı cilt için besleyici bir yağdır, hassas ciltler için kekik yağını yumuşatarak olası tahrişleri azaltacaktır.
8 yemek kaşığı susam yağı
1 yemek kaşığı kekik yağı
1/2 yemek kaşığı fesleğen yağı ( reyhan yağı )

Tüm yağları ağzını kapatabileceğiniz bir kapta karıştırın. Karışıma bir pamuk topu batırarak et benlerinin üzerine bu pamukla sürün. Ben yüzümde bir müddet kalmasını istediğim maske gibi uygulamalarda farklı bir uygulama da yapıyorum isterseniz buradan bu yönteme de göz atın belki siz de yüzünüzde pamukla yarım saat geçirmektense bu yöntemi tercih edersiniz. Pamuğun 30 dakika boyunca et beninin üzerinde kalmasını sağlayın. Pamuğu bölgeden çektikten sonra soğuk su ile yıkayıp durulayın. Susam yağı özellikle göz kapağı ve yüzdeki benler için etkilidir. Bu işlemi günlük olarak tekrarlayın.

*Hint Defnesi Yağı ile Et Beni Tedavisi

Et benleri içerisinde nem bulunduran canlı doku parçalarıdır. İçerisindeki nem yok olduğunda et benleri de kuruyup dökülür. Hint Defnesi yağı da ağrısız ve basit bir şekilde et benlerini nemsiz bırakarak kurutur ve dökülmelerini sağlar.

Pamuk topları
3 damla Hint Defnesi yağı
Et beninin üzerini temizleyin.
Bir pamuk topunu temiz suya sokup ardından suyun fazlasını sıkın. Bu uygulamayı yüzünüze günlük bakımınızda tonik uygularken de yapabilirsiniz böylece kullandığınız pamuk suya doymuş olduğundan toniğiniz ziyan olmayacaktır. Bu uygulamada da pamuğunuzu suya doyurarak yağınızı ziyan etmemiş oluyorsunuz.
Bu ıslak pamuk topuna Hint Defnesi yağını damlatın ve bu pamuk topu ile et benin üzerini ovalayın.
Ardından bu bölgeye bir kaç dakika elinizle nazikçe masaj yapın.
Bu işlemi günde 3 kez tekrarlayabilirsiniz.

*Kuşburnu Tohumu Yağı ile Et Beni Tedavisi

Kuşburnu tohumu yağı, yağ asitleri ve C vitamini açısından oldukça zengindir. Bu iki bileşen de cilt için besleyici ve iyileştirici özelliktedir.

1 yemek kaşığı kuşburnu tohumu yağı
1 çay kaşığı adaçayı yağı
Yağları birbirine karıştırın.
Günde bir kaç kere karışımdan bir kaç damlayı benlerin üzerine damlatın.
Bu işleme benler kuruyup düşene kadar devam edin.

İlginizi çekebilir→ İbrahim Saraçoğlu tırnak mantarı bitkisel tedavisi: Ayak altına yapın, bu yöntemle 3 günde kurtulun! → TIKLAYINIZ

*Hint Yağı ile Et Beni Tedavisi

Hint yağını özellikle hızlı saç uzatmak isteyenler kullanır. Fakat Hint yağının tek faydası bu değildir; et benlerini yok etmek için de Hint yağından faydalanabilirsiniz. Dilerseniz Hint yağını kendi başına kullanarak direk olarak benlerin üzerine sürebileceğiniz gibi aşağıda vereceğimiz tarifi hazırlayarak da kullanabilirsiniz:

Hint yağı
Karbonat

Uygulayacağınız et beni sayısına göre ayarlayacağınız miktarda Hint yağı ve karbonatı kalın bir kıvamı olacak şekilde karıştırın. Bu karışımı bir maske gibi et benlerinizin üzerine uygulayın ve yara bandı yapıştırarak cilde nüfuz etmesini sağlayın. Her gece uyumadan önce bu işlemi yapın ve Sabah olduğunda ılık su ile temizleyin. 10 gün sonunda benleriniz büyüklüklerine göre küçülüp dökülmeye başlayacaktır.

İbrahim Saraçoğlu et beni nasıl düşer?

Saraçoğlu et beni tedavisi: ki adet aspirini bir yemek kaşığı suda ezerek macun haline getirin. Eriyen aspirini et beni üzerine sürün ve yara bandı ile o bölgeyi kapatın.

Küçük et benleri nasıl yok edilir?

Limon suyu yöntemi

Asitli yapısı ve pH düşürücü etkisi sayesinde et benleriyle başa çıkabilen doğal şifa kaynağıdır. Yarım bardak su ile bir adet limonun suyunu karıştırın. Pamuk yardımıyla karışımı et beninin üzerine sürün. Bu yöntemi haftada 3 kez tekrarlayın. Yaklaşık bir ay içinde et benleri düşmeye başlayacaktır.

Aspirin yöntemi

İki adet aspirini bir yemek kaşığı suda ezerek macun haline getirin. Eriyen aspirini et beni üzerine sürün ve yara bandı ile o bölgeyi kapatın. Yaklaşık 3 saat boyunca bu şekilde bekleyin ardından yıkayın. Haftada 2 kez tekrarlayın. Yöntemler arasında en etkili olanıdır. Bir haftanın sonunda et beni düşmeye başlayacaktır.


İlginizi çekebilir→ Kilo vermeyi sağlayan süper meyve Liçi: C vitamini incisi, ilaç gibi geçiriyor! Tropikal meyveler ve faydaları → TIKLAYINIZ

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23