• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hangi Kılıçdaroğlu gerçek? 'Demirtaş’a özgürlük' vaadeden Bay Kemal’in taziye mesajına tepki yağdı

Yeniakit Publisher
2023-05-16 17:11:00 -
Hangi Kılıçdaroğlu gerçek? 'Demirtaş’a özgürlük' vaadeden Bay Kemal’in taziye mesajına tepki yağdı

7'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun şehitlerimiz için paylaştığı taziye mesajında PKK'nın ismini daha önce olduğu gibi kullanmaması sert tepkilere neden oldu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine HDP ile işbirliği yaptığı, Selo'ya özgürlük vaadlerine sessiz kaldığı ve PKK elebaşlarından kendisine gelen destek mesajlarına tepki göstermediği için bu taziye mesajını samimi bulmayan vatandaşlar, "Hangisi doğru Kemal Bey? Selo'ya özgürlük mü? Şehitlere başsağlığı mı?" sözleriyle Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı seçimlerinde HDP ile ittifak yapan Kemal Kılıçdaroğlu adeta büyük bir hezimete uğramıştı. Kılıçdaroğlu’na tepkiler dinmek bilmiyor. Son olarak bugün verdiğimiz 3 şehdimizin ardından başsağlığı mesajı yayımlayan Kılıçdaroğlu’na sosyal medyadan tepki yağdı. Hem başsağlığı mesajında terör örgütü PKK’nın ismini geçirememesi, hem de daha önce seçim meydanlarında sarf edilen, “özerklik”, “Selahattin Demirtaş’a özgürlük” gibi ifadeler nedeniyle Kılıçdaroğlu bir kez daha tepkilerin odağı haline geldi.

Kılıçdaroğlu’nun paylaşımının ardından, Diyarbakır’da 51 kişinin katil zanlısı olan, ve halen tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş için vaad edilen özgürlük çağırılarını hatırlatan kullanıcalar, “Hangisi doğru Kemal Bey? Selo’ya özgürlük mü? Şehitlere başsağlığı mı? Zira mehmetçik Selo’nun partisinin dağ kadrosu tarafından şehit edildi.” sözleriyle Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

KK

ULAN BAS TERÖRIST O….. KOKMUS.. BEDENINLE BENIM SEHIDIME SENIN PIS TAZIYENE IHTIYACI YOK BEBEK KATILI ABDULLAH ÖÇALAN YASIN BÖRÜNÜN KATILI TERÖRIST SELOYU VE SOROSUN … OSMAN KAVALAYA ÖZGÜRLÜK ISTE HER SEFERINDE BUNLARI CEZA EVLERINDEN ÇIKARIRAK ÖZGÜRLÜGÜNE KAVUSTURCAGIZ DE O.YETMEDI FETÖYE BIDEN DENEN BUNAGA KANDIL TERÖRIST ELEBASLARINI ORTAKLIK YAPARAK BERABER KOL KOLA GIREREK SEÇIME GIDEREK UTANMADAN SIKILMADAN OY ISTE HEMDE HERSEYI ACIKTAN BUNLARI YAPARAK GENEDE AMA %44.89 ALMISSIN BU HALIYLE SANA VERILEN BU OYLAR BILE ÇOK MEHER NE KADAR IÇIMIZDE HAIN OGLU HAINLER VARMIS DA HABERIMIZ YOKMUS ULAN IMANSIZ SANA BU KADAR OY VERENLEREDE SANADA ZIKKIM OLSUN NEKADARDA TÜRKIYE DÜSMANI VATAN HAINI VARMIS ÜLKEMIZDE SATILMISLAR

Güney Doğulu

Senin evlatların ve torunların var ey çarkçı. O teröristler bir gün onların canına kıydığında bu sütunları sana da taziye mesajı gönderenler olacaktır. GIT LAN SÜPÜRGE ELİMIZDE DAYAK YEMEK ISTEMIYORSAN GÖLGE ETME. YETTİ ARTİK....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23