• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hamas'tan flaş açıklama: Atmosfer olumlu

Yeniakit Publisher
2024-04-29 02:04:00 -
Hamas'tan flaş açıklama: Atmosfer olumlu

İsmi açıklanmayan bir Hamas yetkilisi, İsrail ile süren ateşkes müzakereleri hakkında konuştu.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 205 gündür devam ederken, İsrail ve Hamas arasında ateşkes müzakereleri devam ediyor. Adı açıklanmayan bir Hamas yetkilisi, yaptığı açıklamada İsrail ve Mısır’ın Gazze’de ateşkes için sunduğu son öneriyle ilgili Hamas’ın "önemli bir sorunu olmadığını" belirterek, "İsrail’in yeni engelleri olmadığı sürece atmosfer olumlu” dedi.

Yetkili, Halil El Hayya liderliğindeki Hamas heyetinin yarın Mısır’ın başkenti Kahire’de Mısırlı ve Katarlı arabulucularla yapacağı görüşmede Hamas’ın son ateşkes önerisine yanıtını ileteceğini açıkladı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hüda partili

Bir dürtü beni sanki Hamasın da yahudilere çalıştığına dair vesveseler veriyor.İnşaallah öyle değildir.Kendi halkını bu kadar acıya sevkeden bir oluşum var mı?Hadi diyelim israilden esir edindin belli bir hedefi vardır.Peki çomağını başka deliklere neden sokuyorsun?Mesela yabancı esir de neyin nesi?Batının bu kadar müdahele etmesi o esirler yüzündendir.Kimsenin filistinlilere bu kadar acı verme hakkı yoktur.Siyaset ve savaşta doğrular yanlışları götürmüyor soınavlarda olduğu gibi.ama bir yanlış 99 doğruyu götürebilir.Yabancı esirler mutlak şartsız serbest bırakılmalıdır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23