• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hamas’a ‘terörist’ diyenin orada ne işi var? Özgür Özel'den 'Gazze' iki yüzlülüğü!

Yeniakit Publisher
2023-11-29 16:23:00 - 2023-11-29 16:55:46
Hamas’a ‘terörist’ diyenin orada ne işi var? Özgür Özel'den 'Gazze' iki yüzlülüğü!

Hamas'ın askeri kolu Kassam Tugayları için "terörist" için CHP Genel Başkanı Özgür Özel, iki yüzlülükte Kemal Kılıçdaroğlu'nu geride bıraktı.

Özgür Filistin için küffara karşı ümmetin izzetini ayakta tutan Hamas'a bağlı mücahid Kassam Tugayları'nı terörist olmakla itham eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gazze'ye gitmek için başvuruda bulunarak tepki çekmişti.

Hem Kassam Tugayları'na "terörist" deyip hem Gazze'ye gitmek için başvuruda bulunduğunu açıklayan Özgür Özel, şimdi de siyasi partilere "siz de gelin" diyerek tarihi bir iki yüzlülüğe imza attı.

Partisinin Grup toplantısında konuşan Özgür Özel şu ifadeleri kullandı:

Türkiye'deki bütün siyasi partilerin genel başkanlarını alarak, Mısır'la herhalde bu teması yaptığında Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni geri çevirecek durumları yok, bizim mutlaka sınır kapısına gitmemiz, oradan geçmemiz, Türkiye'deki tüm siyasi partilerin genel başkanlarıyla kol kola gidip orada duruşumuzu göstermemiz lazım. Erdoğan, çağrım sanadır. Tek başına giderek orada bir şey yapmak yerine bütün siyasi parti liderlerinin gücünü, Türkiye'nin iradesini orada ortaya koymaya seni davet ediyorum. Bu konuda cevap bekliyorum.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gurbetçi

Sizinle hiçbiryere gidilmez.Çünkü siz samimi deģilsiniz.

ata

gençler bilmez. bunların taptıkları denizler fkö.den geçmişlerdir. o zaman rusya komunizmin merkezi, filistinliler de ypg gibi oyuncaklardı. . zaman değişti orak çekiç yok oldu, kızılyıldız pkk.da kaldı, abd yeni oyuncak buld.u... filistin sahipsiz kaldı.. yani chp abd aparatı görevi gördüğü sürece hamas düşman, ypg pkk dostu olacaktır... yani çocukluğundan beri silonizmin insanlığa bela öğretisi ile yetişmiş lidere tere satıyor ya komiklikte epik durum.. . lan oğlum bi siyonizm nedir oku öğren öğle gel... aspirin satmaya benzemez siyonistle mücadele....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23