• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hamas suikastı sonrası ABD'den dikkat çeken İsrail hamlesi!

Yeniakit Publisher
2024-01-02 23:02:00 - 2024-01-02 23:14:36
Hamas suikastı sonrası ABD'den dikkat çeken İsrail hamlesi!

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın, Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Salih El Aruri'nin hayatını kaybettiği saldırı sonrası İsrail ziyaretini iptal ettiği öğrenildi.

Terör devleti İsrail, Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını sürdürürken son olarak Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta Hamas ofisini hedef aldı.

İnsansız hava araçlarıyla (İHA) yapılan saldırı sonucu Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Salih El Aruri'nin aralarında bulunduğu altı kişi hayatını kaybetti.

Blinken'ın İsrail ziyareti ertelendi

Aruri'nin hayatını kaybetmesi sonrası Lübnan ve Hamas tarafından saldırı lanetlenirken ABD'den de dikkat çeken bir hamle geldi.

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın İsrail'e düzenleyeceği ziyaretinin ertelendiği bildirildi.

"Suikastla alakalı değil"

Blinken'ın cuma günü gerçekleştirmesi beklenen ziyaretinin gelecek hafta başına ertelendiği belirtilirken, söz konusu gecikmenin Aruri'ye yönelik suikastla ilgisi bulunmadığı ileri sürüldü.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

OMUT

Bu korkak siyonist piyonu biliyor ki üslüman Dünyası bu hamleyen Karşısında bir adım atacaktır ve bunu İsrail'in Amerika'nın yanında bırakmayacaklardır onlarca imansız dinsiz büyük şeytanın uşaklarına canlarını cehenneme göndereceklerini çok iyi biliyor ve bunların arasında kendi tatlı canını bir askerinkinden çok çok üstün gören Zavallı Korkak ahlaksız Şeytandan daha şeytan ve bunların sonu bir gün gelecektir ve yakındır Allah'ın izniyle.

yiğido

israilli bütün yetkililer HAMAS tarafından hedef ilan etmelidir. Nerede hangi imkan var ise onunla öldürülmelidir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23