• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hamas görüntüleri paylaştı! Siyonist teröristlerin imha edildiği an

Yeniakit Publisher
2023-11-11 15:01:00 - 2023-11-11 15:07:36

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Beyt Hanun'da bir binada konuşlanan İsrail askerlerini vurduğu anların görüntülerini yayınladı.

İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki kara operasyonunda yer alan askerleriyle Hamas mensupları arasında çatışmalar devam ediyor. Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin İsrail sınırındaki Beyt Hanun kentinde İsrail askerleriyle yaşanan çatışmaların görüntülerini paylaştı. Hamas mensuplarının bir binada konuşlanan 2 İsrail askerini etkisiz hale getirdiği anlar kameraya yansıdı.


İsrail ordusu, 27 Ekim akşam saatlerinde Gazze Şeridi'ne kara operasyonlarını genişletmişti. Kara operasyonlarının genişletilmesi sonucu İsrail askerleriyle Hamas mensupları arasında sınıra yakın noktalarda başlayan şiddetli çatışmalar devam ediyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

İSRAİL'İ DESTEKLEYEN, MEDENİ DİYE DÜNYAYI YILLARCA KANDIRMİŞ, TEK DİŞİ KALMIŞ VAHŞİ, CANAVAR RUHLU DEVLETLER, ASIL BUNDAN SONRA GAZZE'DEKİ SAVAŞI İYİ TAKİP EDİN, ÇÜNKÜ SİVİLLERİ, KADINLARI, ÇOCUKLARI ÖLDÜRDÜNÜZ, VE KALANLARI DA GÜNEYE ZORLA SÜRDÜNÜZ, İŞTE ŞİMDİ GERÇEK SAVAŞ BAŞLAYACAK, ÇÜNKÜ İSRAİL ASKERİNE KARŞI KASSAM TUGAYLARI KARŞI KARŞIYADIR, İŞTE BUNDAN SONRA İSRAİL ÇOK BÜYÜK KAYPLAR VERMEYE VEYA YENİLMEYE BAŞLADIĞI ZAMAN ORTAYA BİRİNİZ ÇIKIN, ATEŞ KES İLAN EDİNİZ DE İŞTE O ZAMAN YÜZÜNÜZE TÜKÜRÜRÜZ, SİZİN DEVLET DEĞİL EŞKİYA İLAN EDERİZ.

KÖKSAL

Hedefiniz isabetli olsun,,,, attığınız mühimmat boşa gitmesin inşaAllah.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23