• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Haluk Özdil ‘Türkiye’de bulundu! Peşimize düşecekler’ diyerek duyurdu: Dünyayı kurtaracak

Yeniakit Publisher
2022-05-31 12:01:00 -
Haluk Özdil ‘Türkiye’de bulundu! Peşimize düşecekler’ diyerek duyurdu: Dünyayı kurtaracak

Araştırmacı yazar Haluk Özdil, Kayseri'de bulunan 7 bin yıllık siyez buğdayıyla ilgili olarak çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Kayseri Kültepe kazıları sırasında bulunan küplerden birinin içinden buğday tanesi çıktı. Muğla'nın Marmaris ilçesinde kiraladığı arazide arkeolojik kazılarda çıkarılan küpte bulunan 7 bin yıllık Siyez buğdayı tohumunun birkaç tanesinden üretim yapmaya başladı.

Araştırmacı yazar Haluk Özdil, dünyayı büyük bir gıda krizinden kurtaracak bu buğday tohumu ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

Youtube kanalı üzerinden konuşan Haluk Özdil, "Bir mucize haberi ile başlıyoruz. Milattan öncelere ait tohumlar bulundu. İsimsiz bir kahramandan bahsediyoruz. Bu tohumların Luviler tarafından kaldığı tahmin ediliyor. Anadolu’da bir küpün içinde tohumların bulunması bir mucizedir. Dünyada bir buğday kıtlığı var. Bu tohumlar bire beş veriyor. Kıtlık bizleri beklerken Türkiye’de siyez tohumu bulundu. Anadolu toprakları bize çok büyük bir hediye verdi. Bakın 7 bin yıllık buğday çöpe atılıyor. Adını vermek istemeyen bir mühendis o tohumları çöpten çıkartıp çoğaltıyor ve devlete teslim ediliyor. Bu tohumlar devlet tarafından Anadolu’nun çeşitli şehirlerine gönderildi. İyi sonuçlar verdi. Dünyadaki açlık sorununa büyük bir çözüm getirecek bir buğday bu. Yani dünya devletleri bu konuda Türkiye’ye teşekkür edecektir. Hayvanların samanı da bu buğday ile çok rahat karşılanacaktır " ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

DOBRACA

İnşaallah ATA TOHUM LARININ AKIBETİNE UĞRAMAZ ÇÜNKÜ TOHUMCULUK YASASI HİPRİT TOHUM SEKTÖRÜNÜ KOLLAR ÇİFTÇİYİ CEZALANDIRIR NİTELİKTE

Erkan

Son zamanlarda işimiz dünyayı kurtarmak oldu. Bulduğumuz tohum dünyada açlığı bitirecek, bulduğumuz maden dünyanın enerji sorununu çözecek vs. vs. Herkesi kurtardık ama kendimizi unuttuk.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23