• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Halktan biri Selvi hanıma bak sen! Terörist cenazesinde 'katil devlet' sloganlarına eşlik etmiş

Yeniakit Publisher
2023-04-09 20:05:00 - 2023-04-09 20:30:39

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun "Katil devlet" sloganları atılan DHKP-C'li terörist Dilek Doğan'ın cenazesine katıldığı ortaya çıktı.

Eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nu "Türk kadını" kimliği ile ön plana çıkartan Kemal Kılıçdaroğlu'nun planı suya düştü.

Kılıçdaroğlu, terör destekçisi HDP ile ittifak edip, kamuoyunun tepkilerini eşinin verdiği mutfak görüntüleriyle yumuşatmaya çalışıyordu.

CHP Genel Başkanı'nın, "Türk kadını" diye öne sürerek halkın içinden diye sunduğu Selvi Kılıçdaroğlu'nun, terörist cenazesine katıldığı ortaya çıktı.

Selvi Kılıçdaroğlu'nun katıldığı DHKP-C'li terörist Dilek Doğan'ın cenaze töreninde, "Katil devlet hesap verecek" sloganlarının atıldığı görüldü.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Terörün başı CHDPKK

CHDPKK ve avaneleri terörün ve teröristlerin başı katil devlet diye sılogan atanlarla aynı safı paylaşan bir muhalefet liderinin eşi ve PKK ya terörist lere özgürlük isteyen vaad eden bir muhalefet var ve bunlarada oy veren kafasını kuma gömmüş deve kuşları var ve katil devlet diye böğüren hayvanlara ve terör örgütleri ne özgürlük vaad eden Türkiye yi bölmeyi vaad eden bir muhalefet var ve bunları görmeyen duymayan dili olmayan üç maymunu oynayan bir yargı adalet mekanizması varken bu ülkede huzur birlik dirlik olsun

Yalniz

Yarabbi!!! şehitlerimizin kanı hürmetine bunlara fırsat verme ...amin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23