• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Halk TV'de tarihi kapak! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üniversite arkadaşı karşısında dillerini yuttular...

Yeniakit Publisher
2022-09-29 23:57:00 - 2022-09-30 00:11:40

CHP'nin yarı resmi yayın organı Halk TV canlı yayınına katılan Gazeteci Rafael Sadi, İsrail-Türkiye ilişkilerini değerlendirdiği programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üniversitede sıra arkadaşı olduğunu söyleyince stüdyodakiler dilini yuttu.

 Yeniakit.com.tr 

Gazeteci Rafael Sadi, CHP'nin yarı resmi yayın organı Halk TV canlı yayınında konuştu.

Şirin Payzın moderatörlüğündeki programda Türkiye-İsrail ilişkilerini değerlendiren Sadi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aynı üniversitede okuduğunu ve sıra arkadaşı olduklarını söyledi.

Emin Çapa araya girerek, "Rafael Bey, kim sınıf arkadaşınız, orayı ben kaçırdım." dedi. Sadi "Recep Bey. Hani diploması var mı yok mu tartışılan, üniversitede 4 sene beraber okuduk aynı sırada." diye karşılık verdi.

Stüdyo buz kesti!

Tarihi kapak stüdyodakileri şoke ederken, Şirin Payzın, ne diyeceğini bilemedi. Payzın, "Peki, bize şey anlatın. O yuıllardan bu yıllara değişti mi?" sorusunu yöneltti.

Programın ilgili bölümü sosyal medyada izlenme rekoru kırdı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ali

Onlarda gibi biliyorlar da işlerine gelmiyor

YenidenRefah

Boş boş yorumlar Ahlaksızlık yolsuzluk hile urda hayasızlık ayyuka çıkmış, Heee ''Nasılsanız öyle yönetilirsiniz'' Allah aşkına bu ne boş bir sözdür. Ne ayet nede Hadis Neden bu cümleyi Kurarsınız? Hz. muhammet sa. Öylemi yapmış_ Sahebeler Ejdat? Aklımızı nezaman kullanacağız Düşük faizle gemi alanlar mı Örnek olacak Bizlere ERBAKAN gibi Yöneticiler lazım. Var ama Kadir kıymet bilinmiyor. Şimdii Bundan dolayı kuruluyorsa o Nasılsanız öyle yönetilirsiniz Cümlesi Eyvallah. Ben buradan samimilere söylüyorum sizde dahil Fatih Erbakan Sadet Bbp Varsa diğerlerinde Samimilerden Bir araya gelmek Hep bir ağızdan Bunlardan desteğinizi Çektiğinizi Söylemeniz gerekir açık ve net olun Fatih sultanmehmet Han İst. Fethinde İspanyollaramı güvendi de Muhaffak oldu Hayır Bazıları gibi ne ispanyola ne amerikaya güvenmediler Allah cc. güvendiler ve muhaffak oldular Abd nin desteği ile parti kuranlardan Ve devlet imkanlarını kullanarak Şahsi Menfeat elde edenlerden Hala Medet ummayalım Yeter.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23