• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Halk TV'de Sedat Peker sevinci

Yeniakit Publisher
2021-06-14 01:06:00 -

Sedat Peker'in 24 saat tweet atmaması nedeniyle meraka kapılan Halk TV yorumcuları, Peker'in tekrar tweet atmasıyla neredeyse göbek atacaktı. Peker'e övgüler düzülen programda tweetlerinde Türkçe'yi iyi kullanması bile konuşuldu. Oysa aynı Halk TV geçtiğimiz günlerde Peker'i hedef almıştı.

Organize suç örgütü liderliğinden hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker'in yakalandığı iddiaları ortaya atıldı. Basın danışmanı olarak bilinen Emre Olur'un, Peker'in Dubaili yetkililerle görüşme yaptığını söylediği iddia edildi.

CHP'ye yakın Halk TV ekranlarında ise Peker'in yaklaşık 24 saat tweet atmadığından dert yanılarak, Peker'in tekrar tweet atması neredeyse sevinçle karşılandı. Peker'in BAE yetkilileri ile görüşme sonrası attığı tweetler canlı yayında okunurken, Peker'in Türkçesinin ne kadar güzel ve özenli olduğuna bile değinildi.

Aynı Halk TV ekranlarında daha önceleri Peker'in "kanlarıyla duş alacağız" sözlerine büyük tepki gösterilirken şimdi ise yerlere göklere sığdırılamaması büyük dikkat çekti.

'Sedat Peker yakalandı' iddiası

Hafta içinde ve pazar günü yayınlayacağını duyurduğu videoları erteleyen Peker'le ilgili gün içinde 'yakalandı' iddiaları sosyal medyada dolaştı. Twitter'daki Amygdala Society adlı hesaptan "Sedat Peker bugün 06:50’de MİT operasyonu ile yakalandı" iddiası dolaşıma girdi.

Emre Olur ile irtibat kurduğunu söyleyen Barış Pehlivan, "(Emre Olur) Dedi ki 'Ben nerede olduğuna dair bilgi sahibi oldum. Dubaili yetkililer tarafından kendisi konutundan alınmış durumda. Bir görüşme gerçekleştiriliyor. Hala o görüşmede. Konuttakiler de tam olarak nerede olduğunu bilmiyor. Yanında telefonu yok. Paylaşım yapamıyor'. Ancak ben 'Bu bir gözaltı demektir' dedim. Gözaltı olmadığı iddiasında. 'Davet' kelimesini kullanıyor. Bana kalırsa bu bir gözaltıdır. Gözaltında olmadığını iddia ediyor. Türk yetkililerin devrede olmadığını iddia ediyor. Özetle şu an Türk yetkililer tarafından bir operasyona uğramadığını ama Dubaili yetkililer tarafından bir görüşme yapıldığı iddiasını benimle paylaştı. Peker'in avukatı Ayhan Sağıroğlu Halk TV'ye konuştu. Yakalandı iddiasının doğru olmadığı iddiasını dile getirdiler. Ellerinde öyle bir bilgi olmadığını belirttiler." şeklinde konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Haci

YENİLECEKSİNİZ..

Vejo

Vaybe ne gunlere kaldik muhalefet bitik
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23