• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Halk TV’de bir rezillik daha! Eylem diye yanıp sönen ampül arayanların düştüğü duruma bak

Yeniakit Publisher
2024-07-10 08:52:00 - 2024-07-10 08:53:01

Muhalefet geçen gün aldığı kararla tüm Türkiye’de dün akşam saat 9’da ışık açıp kapatma eylemi yapacaktı. Kadıköy'de kimseden bu eylem gelmeyince İzmir’e bağlanmayı tercih ettiler.

Muhalefetin asgari ücret eylemi ellerinde patladı. Dün akşam saat 9’da bütün evlerde ışıkları açma kapama kararı alındı. Bu eylemi göstermek isteyen Halk TV Kadıköy’de aradığını bulamayınca seçim dönemlerindeki gibi ‘İzmir’e bağlanmayı tercih etti. O anlar sosyal medyada dalga konusu oldu.

Muhalefetin asgari ücret eylemi, planlandığı gibi etkiyi göstermedi. Dün akşam saat 9’da bütün evlerde ışıkların açılıp kapanması kararı alındı. Ancak, bu eylemi göstermek isteyen Halk TV, Kadıköy’de beklediği tepkiyi bulamayınca, seçim dönemlerindeki gibi 'İzmir’e bağlanmayı tercih etti. Bu durum sosyal medyada alay konusu oldu ve kullanıcılar Halk TV’nin bu girişimini eleştiren yorumlar yaptı. Eylemin amacına ulaşamaması ve Halk TV'nin canlı yayında aradığını bulamaması, muhalefetin etkinlik organizasyonunu sorgulayan paylaşımlara neden oldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

vlkn

bu eylem neden yapılıyor??? insanlar bu eyleme neden ihtiyaç duyuyor??? o konuşulacağına, ak-it her zamanki gibi yine hedef şaşırtma çabası içinde. ülkedeki emekli ve asgari ücretlilerin hali ortadayken, son seçimlerde bu iki kesim bu kadar belirleyici olmuşken, hükümetin hala bu kesimleri görmezdan gelmesi, onları yok sayması hatta hatta emeklileri devlet bütçesine külfet olması görmesi kabul edilebilir bir durum değil.

Zeynel

Halk sandıkta eylem yapıyo chpdemi birinci yaptılar daha ne olsun amma chpnin içinde hazımsızlar var halkı akpartiye mecbur ediyonuz kısaca chpde değişiklik yooook
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23