• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Halk TV'de Bakan Soylu için skandal ifadeler: İçeride görme ihtimalimiz olabilir!

Yeniakit Publisher
2022-11-10 01:25:00 - 2022-11-10 01:41:11

CHP'nin fonladığı Halk TV'de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun davası üzerinden 'siyasi yasak' algısı yapılan Sözüm Var programında Şirin Payzın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu için skandal ifadeler kullandı.

 yeniakit.com.tr 

Halk TV’de Şirin Payzın’ın sunduğu Sözüm Var programında konuklar gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Mahkeme kararıyla bir kişinin siyasi hayatının bitirilemeyeceğine ilişkin, yıllar önce okuduğu şiir yüzünden yargılanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaşadığı olay, somut bir örnek olarak hafızalardaki yerini korurken, İmamoğlu için algı operasyonuna girişen muhalif kanallar adeta milletin aklıyla alay ediyor.

İmamoğlu için 'siyasi yasak' provokasyonu

CHP'den aldığı fonun hakkını veren Halk TV, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı dava üzerinden ‘siyasi yasak’ propagandasına soyundu. İmamoğlu'nun davası hakkında yorumda bulunan Avukat Turgut Kazan’ın konuşması sırasında ise daha vahim bir olay yaşandı.

Şirin Payzın'dan Soylu için skandal ifadeler

Programda cumhurbaşkanının değişmesi ihtimali gündeme getirilince Şirin Payzın, terör örgütleriyle cansiperane bir şekilde mücadele eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef aldı.

Payzın, "Süleyman Soylu'yu cezalandırılmış şekilde içeride görme ihtimalimiz olabilir." ifadelerini kullandı. Payzın'ın canlı yayında söylediği skandal sözlere konuklar hep birlikte katıla katıla güldü.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Musa

Bu şerefsizleri susturmak çok mu zor ? Hayret edilecek hayinlik Teröre destek yalan iftira herşey var acaba Türkiyede tv denetliyen kurum boşa mı para alır ? Hem de her partiden vekil var ne yapar bu zatlar . Yazık bu millete devlete Yazık Demokrasi degil bu hayır hayinlik Demokrasiye baglanmaz. Bakın Avrupada bir kanal devleti veya bir parti alehinde yayın yapsın kızıl kıyamet kopar iki Saat sürmez topu gider kapatır devlet. Bizde ? Hayinlik yapana ceza yerine mükafat var yalan mı? Hdp chp vekilerine bakın kanunlar kimleri koruyor

z zz

ESKİ TÜRKİYENİN DÜDÜKLERİNİ BULMUŞ KONUŞTURUYORLAR ŞİRİNE HANIM GEÇTİ O GÜNLER
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23