• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı insanlarla böyle alay etti: CHP'ye yakın değiliz!

Yeniakit Publisher
2022-09-10 17:46:00 - 2022-09-10 18:24:45
Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı insanlarla böyle alay etti: CHP'ye yakın değiliz!

Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu, İsmail Küçükkaya'nın Fox TV'den kanala transferine ilişkin açıklamasında, "CHP'ye yakın değiliz." diyerek insanlarla alay etti.

 Yeniakit.com.tr 

Independent Türkçe Genel Yayın Yönetmeni Nevzat Çiçek'e konuşan Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu, insanların aklı ile alay eden ifadeler kullandı.

"Biz CHP'ye yakın değiliz"

CHP'nin yarı resmi yayın organı Halk TV'nin CHP'ye yakın olmadığını söyleyen Mahiroğlu, İsmail Küçükkaya'nın Fox TV'den transferi için ödendiği belirtilen 3 milyon lira ücreti ve finansmanını CHP'nin sağladığını yalanlarken, "Biz CHP'ye yakın değiliz." dedi.

Mahiroğlu şu ifadeleri kullandı:

Kişisel olarak bir Cafer Mahiroğlu var, bir de Halk TV var. Eğer kastınız Cafer Mahiroğlu'nun kendi kimliği ise, evet ben CHP'li bir aileden geliyorum, CHP'liyim. Halk TV öyle değil, Halk TV Türkiye'de haksızlıkları dile getiren bir televizyon ve toplumun tüm katmanlarının sorunlarını dile getiriyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

havva BULUT

akit gaztesi bu manşeti atarken kendine güldünmü dogru söyle

KARADAGLI

1 GUN OLSUN IMAMOGLU HAKKINDA ELESTIRI YAPIN BIR KERE MANSUR COK YAVAS TAN NEGATIF BIR HABER YAPIN CHP DEKI TACIZ, TECAVUZ, YOLSUZLUKTAN ... BAHSEDIN HIC DUYMADIM BAL GIBI CHP NIN YAYIN ORGANI " HALT TV" HERSEY " IDDA " EDILIYOR TRUMP IN DEDIGI GIBI BOL BOL " FAKE NEWS" HERSEYI DENEDILER SON CARE " "MEDIA" YOLU ILE INSANLARI MANIPULE ETMEK ISTIYORLAR HALT TV , TELE VOLE 1, FOX TV ... BIZ TURKIYE CUMHURIYETI ICIN CALISMAYA DEVAM EDECEGIZ INSANLARA GUZEL HUZURLU YARINLAR ICIN DEVAM EDECEGIZ ALLAHIN IZNI ILE ONLAR YENI CAG KOLELIGE DEVAM ETSINLER
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23