• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Halk TV bir skandala daha imza attı! 'Kürt illeri' ifadesini önce paylaştı sonra sildi!

Yeniakit Publisher
2023-04-11 15:00:00 -
Halk TV bir skandala daha imza attı! 'Kürt illeri' ifadesini önce paylaştı sonra sildi!

CHP'nin basın aracı Halk TV'de skandallar silsilesi bitmek bilmiyor. Seçimlere ilişkin paylaşımlarına da hız kesmeden devam eden CHP yandaşı Halk Tv Türkiye'yi bölgelere ayırarak paylaştığı haberde 'Kürt illeri' ifadesini kullandı. CHP'nin kanalı gelen tepkiler üzerine paylaşımlarını hemen sildi.

CHP'nin yandaşı Halk TV bir skandala daha imza attı. Seçimlere ilişkin paylaşımında Türkiye'yi bölgelere ayıran Halk TV, haberde 'Kürt illeri' ifadesine yer verdi. CHP'nin kanalı gelen tepkiler üzerine paylaşımı silmek zorunda kaldı.

"KÜRT İLLERİ"

Seçim yaklaşırken haber paylaşımlarına devam eden Türkiye'yi bölgelere ayıran CHP yandaşı Halk TV haberinde "Kürt illeri" ifadesini kullandı.

PAYLAŞIMI SİLDİLER

Halk TV'nin seçimlere ilişkin paylaşımında geçen 'Kürt illeri' ifadesi tepkilere neden oldu. "Kürt illerinde" ifadesini kullanan CHP yandaşı Halk TV sosyal medya hesabından Tweeti sildi ve YouTube hesabındaki videoyu gizliye aldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdullah Biri

Fanatikliklik ingiliz corcilin müslümanlar üzerine uyguladigı bir pislik geri zekalilik aptallık vatan millet Allahı peygamberi unutma, tezinin gerçekleşmeye başladıgını gösteren.delil. halk tv de birisi. Fanatiklikde akil beyin duygu his kullanılmaz. Lider ne derse o yapılır. Şeyh ne derse o uygulanır. Fanatiklikte akıl yoktur lidere şeyhe başkana imama mollaya baglanmak esastır. Sorgulama bile yoktur. Bu millet ittifakı yandaşları Cogu IFB CIA MOZZART PKK fanatigi yazık beynini vijdanini kullanamayan insan sıfatinda hayvanlara cok yazıkkkkkkk

Bal

Bu vatan hepimizin. Sadece BİR tane var. İkincisi yok. Birlik ve beraberliğimizi bölmek isteyenleri Cenab-ı Allah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine.... engellesin...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23