• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hakan Ural'dan flaş "Erdoğan" çıkışı

Yeniakit Publisher
2023-04-02 13:55:00 -
Hakan Ural'dan flaş "Erdoğan" çıkışı

Yeşilçam'ın son jönlerinden sunucu Hakan Ural, sosyal medya hesabından seçim öncesi yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Son günlerde hakaretlere maruz kaldığını belirten Ural, hakkında yapılan algı operasyonlarından korkmadığını söyleyerek 14 Mayıs seçimlerinde tercihini kimden yana kullanacağını açık bir ifadeyle dile getirdi.

14 Mayıs 2023 seçimleri öncesi sosyal medya hesabından yerli ve milli paylaşımlara yer verdiği için linç yiyen oyuncu ve sunucu Hakan Ural, çarpıcı açıklamalara imza attı. Her fırsatta devletinin yanında olduğunu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yönetimini ve hizmetlerini takdir ettiğini söyleyen Ural, terör örgütüne bağlı hesaplardan hakkında algı yapıldığını ve hakaret edildiğini öne sürdü.

Ural, bu oyunlara ve düzenbazlıklara boyun eğmeyeceğini kaydetti. Bunun yanı sıra ünlü sanatçı 14 Mayıs seçimlerinde "Korkmayın 1 oyum var sadece" diyerek 14 Mayıs seçimlerinde kimi destekleyeceğini açıkça belirtti. 

Hakaretlere ateş püskürdü

"Sırf Tayyip Bey'e destek verdiğim için 'gbt' yapıp duruyorsunuz" diyen Ural, şahsına yapılan hakaretlere ateş püskürdü. Ural, paylaşımında "Benim söylemlerimin halkta karşılığı olup Tayyip Bey'e açık destek verdiğim için 'gbt'  yapıp duruyorsunuz Allah'ınız kitabımız yok fıtratınız kötü ve korkaksınız. Ne ölmüş anamız kaldı ne çocuklarımız. Aşağılıksınız. Boş bu tutumunuz bizi daha kemikli yapıyor." ifadelerine yer verdi. 

“Bu arada korkmayın, bir oyum var” 

"Vatanımın ve milletimin menfaatini düşünüyorum" diyen Hakan Ural, sonuna kadar Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğini söyleyerek algı yapanlara böyle yanıt verdi:

"Bu arada korkmayın 1 oyum var. Ben bunu vatanımın halkımın net menfaati olarak Cumhur'a atacağım. Hokkabazlar, herkesi kendiniz gibi korkak mı sanıyorsunuz?"

Öte yandan Ural, askerimizi şehit edenlerle işbirliği yapanlar için "Milletimiz olması gereken cevabı sandıkta verecek" dedi. 

İşte Hakan Ural’ın paylaşımları:

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Afet Malafat

Müslümanlar Kardeştir.Saygılı ve kibar Kardeşimizsin Sayın Hakan URAL.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dostu Bizim de dostumuzdur.Allah'a emanet olun.

fetösavar

artık meydanlarda ihanet masasını haykırmak zamanı geldi, geçiyor...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23