• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hakan Fidan’la ilgili bomba iddia! Herkes şaşkın

Yeniakit Publisher
2023-07-12 15:43:00 -
Hakan Fidan’la ilgili bomba iddia! Herkes şaşkın

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın,“Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne üyeliğinin önünün açılması gerekli” şeklindeki çıkışı gündem olurken, Sözcü gazetesi yazarı Aytunç Erkin’den dikkat çeken bir iddia geldi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın,“Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne üyeliğinin önünün açılması gerekli” şeklindeki çıkışı gündem olurken, Sözcü gazetesi yazarı Aytunç Erkin’den dikkat çeken bir iddia geldi. Konuyla ilgili Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın “özel” yürüttüğü bir çalışma olduğunu ileri süren Erkin, yazısında özetle şunları kaydetti:

“İktidarın uzun zamandır gündeminde olmayan Avrupa Birliği’ne üyelik için destek istemek (…) yeniden programa alındı ve bu son iki haftanın kararı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın “özel” yürüttüğü bir çalışma iddiası var. Bu konuda da şu değerlendirme var Beştepe’de: “Derdimiz AB üyeliği değil. Ki onlar da öyle bir açılım yapmazlar. Ama Batı’nın sahtekarlığını deşifre etmek için AB üzerinden de gitmek çok anlamlı. Ayrıca teorik olarak AB süreci açılırsa (Bizim gündemimizde yok) o zaman ortaklık hukukuna kendi irademizi koyarız. Onların hukukunu ortaklık hukuku kabul etmeyiz.”

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Anadolu

Türk Istihbaratının her hangi bir tezi;Planlama,hazirlık,uygulama ve geliştirme,safhalarından olu şur'ki Adı; Sarı baliķ Operasyo nudur. Yüzlerce MIT' Operasyon dilimi,onun bunun diline düşü yor'sa; Bu; MİT'Operasyonudur.! Lakin; Bu fısıltı, koku sözcü'den cıkıyorsa,internernetinize yazık. IBB'Otobüslerinde klimalar calış mıyormuş haberi üzerine yolcu lar,somon balığı gibi pencere ve kapılardan asfalta somon balıği gibi atlayanlar var'mış. Haber aslı, bu aslında...!

Mustafa

Vay anasını sayın seyirciler.... Ne kadar akıllı biriymiş bu Hakan Fidan... Dışarıdan içeriden PR yapan yapana.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23