• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hadsiz tehdide millet siper oldu! Milli ruh uyandı, Erdoğan'ı yalnız bırakmadı…

Yeniakit Publisher
2024-07-29 17:12:00 -
Hadsiz tehdide millet siper oldu! Milli ruh uyandı, Erdoğan'ı yalnız bırakmadı…

Siyonist İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan sözlerine her kesimden tepki yağıyor. Filistinli mazlumların yanında yer alan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hadsizce hedef alan siyonistlerin karşısında duran vatandaşlar, sosyal medyada açtıkları #WeAreErdoğan (Biz Erdoğanız) etiketi gündem oldu.

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan sözlerine Türkiye'den peş peşe tepkiler gelmeye devam ediyor.

Yine tek yumruk olduk!
Milli meselelerde tek yumruk olan Türk milleti soykırımcı İsrail’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik hadsiz tehdidi karşısında da tek yumruk oldu. Siyasilerin yaptıkları açıklamalarla Siyonist İsrail’in Dışişleri Bakanının tehdidine tepki gösterirken vatandaşlar da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sahip çıktı.

“Biz Erdoğanız”
İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Nasıl Karabağ’a Libya’ya gittiysek oraya da gideriz” sözlerinin ardından, “Sonu Saddam Hüseyin gibi olabilir” paylaşımı büyük tepkiye neden oldu. İsrail’in hadsiz tehdidine sessiz kalmayan vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek olarak sosyal medyada #WeAreErdoğan (Biz Erdoğanız) etiketi açtı. Söz konusu etiket kısa sürede gündemde bir numaralı hashtag oldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Aksaraylı68...

Bizler bu ülkede yaşayan şerefli Türk Milleti olarak Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı eleştire biliriz bazı İcraatlarını beğenmeye biliriz ama o bizim seçtiğimiz bu milletin evladı ve aynı zamanda Cumhurbaşkanımız onu hiçbir zaman şerefsizlere alçaklara yem etmeyiz gerekirse 15 temmuz'daki gibi gövdemizi ona siper ederiz şerefli milletlere bu yakışır şerefsiz siyonistler Bunu anlayamaz veya içimizdeki şerefsizler de Bunu anlayamaz

şüayıp

İslam aleminin dünyada ki lideri
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23