• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Haddini aşarsan böyle ağlarsın!

Yeniakit Publisher
Giriş Tarihi:
Haddini aşarsan böyle ağlarsın!

Hadsiz çıkışlarıyla gündeme gelmeye çalışan Sedef Kabaş isimli gazeteci kılıklı provokatör, cumhurbaşkanına hakaretten açılan dava sonucu 115 bin TL tazminat ödedi. Cumhurbaşkanına hakaret eden Kabaş, tazminat ödediğini isyan ederek açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a utanmadan hakaret eden Sedef Kabaş isimli gazeteci kılıklı provokatör, tazminat ödeyince ağlamaya başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alarak "Çok meşhur bir söz vardır. Taçlanan baş akıllanır diye. Ama görüyoruz ki gerçek değil. Ya da tam tersi bir söz vardır. Büyükbaş hayvan bir saraya girdiği zaman o kral olmaz. O saray ahır olur" gibi küstah ifadeler kullanan Kabaş, sosyal medya hesabından tazminat ödediğini şu sözlerle duyurdu: .

“Saray’a bugün 115 bin TL tazminat ödedim…

Bir atasözünden kendine hakaret çıkarıp beni hapsettirdiği yetmedi faiziyle birlikte tazminat talep etti…”

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Allah ne verdiyse haydahhhhhhhhh

o niye isyan ediyor otum çöpüm hokum deyip c. Başkanına bilerek hakaret edip milletide kendine haydahhhh haydahhhh çektirip binlerce insandan tazminat alıyor biriside benim tazminattı avukattı mahkemeydi emekli halimde inşaatlarda tarlalarda çalışıp buna 14000 TL tazminat ödedim hikaye yırtınmaca yapıyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23