• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gürsel Tekin'den Kadir Mısıroğlu'na büyük terbiyesizlik!

Yeniakit Publisher
2019-10-07 01:58:00 - 2019-10-07 02:02:03
Gürsel Tekin'den Kadir Mısıroğlu'na büyük terbiyesizlik!

CHP'de eskisi gibi yönetime gelmek için kırk takla atan Gürsel Tekin, onlarca kitap yazan Tarihçi Yazar Kadir Mısır Mısıroğlu hakkında terbiyesiz ifadelerde bulundu.

 yeniakit.com.tr 

CHP'nin yönetiminden uzaklaştırılan, İstanbul seçimlerinde aday olmak isteyen ancak yapılmayan CHP'li Gürsel Tekin, gündeme gelmek için takla üstüne takla atmaya devam ediyor. 

CHP'de gözden düşen Gürsel Tekin, sosyal medyada yaptığı paylaşımda cilt cilt kitaplar yazmış ve ömürünü ilmi mücadeleye vermiş Tarihçi Yazar Kadir Mısıroğlu hakkında terbiyesiz ifadelerde bulunarak hakaret etti.

Resmi tarihteki dayatmaları yıkan Kadir Mısıroğlu'nu hedef alan ve kitaplarını görmeyip tez yazmadığını iddia eden Gürsel Tekin, "Fesli Deli Kadir'lerin youtube videolarından, parayla konferans veren ve bir tez yazmamış şarlatanlar tarihi ve akılları kirlettiler. Halil İnalcık, İlber Ortaylı gibi nice tarihçinin hakikati anlatan sesi duyulmaz oldu. Bu şarlatanlık ülkemizin zararınadır." ifadeleriyle hezeyanda bulundu.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ayhan Bayrak

Bu CHP zihniyeti var ya, Dünyada bunlardan daha büyük Hak ve Hakikat düşmanı yoktur. Allah bunların şerrinden bütün mahlukatı korusun. Bunların durumu belli de, bunlara destek veren alnı secdeli zavallılara ne demeli...

Sahin

Tabii sen yillarca istanbul teskilatlarinda gece gündüz demeden calis.hakettigin istanbula belediye baskan adayligina aday gösterilme.kkya gücü yetmeyincede salyalarini kuduz k.pek gibi müslümanlara saç.hoşşştt
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23