• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gürsel Tekin'den CHP'yi eleştiren Ali Babacan'a sert tepki: Yazıklar olsun!

Yeniakit Publisher
2023-08-20 16:27:00 -
Gürsel Tekin'den CHP'yi eleştiren Ali Babacan'a sert tepki: Yazıklar olsun!

CHP 27. Dönem Milletvekili Gürsel Tekin, CHP'nin tek başına seçim kazanmasının mümkün olmadığını söyleyen Ali Babacan'a sert sözlerle tepki gösterdi.

Türkiye yerel seçimleri öncesi Millet İttifakı üyeleri aralarındaki tartışma büyüyor. Tartışmalar DEVA partisinin CHP listelerine giren 15 milletvekili verilmesinden dolayı gelen tepkiler üzerine başlamıştı.

Ali Babacan: CHP kendi başına seçim kazanamaz

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada "Özellikle seçim kaybedildikten sonra CHP'yi destekleyen medya, köşe yazarları, yorumcular biz ve diğer partiler için şiddetli bir şekilde 'CHP bunları niye taşıdı, CHP bunlarla niye beraber oldu, niye bu kadar milletvekili verdi' dediler. Bu sesi çok çıkanlara soruyorum: CHP kendi başına bugün herhangi bir seçime girip Türkiye genelinde, Türkiye'nin tümü için kazanması mümkün mü? Ya siz hayal mi görüyorsunuz? Bu ülke öyle bir ülke mi?" ifadelerini kullandı.

Gürsel Tekin'den sert sözler

CHP 27. Dönem Milletvekili Gürsel Tekin, Sözcü TV yayınında Babacan'ın bu sözlerine tepki gösterdi.

CHP'li Gürsel Tekin yapmış olduğu açıklamada, "Sayın genel başkanımız seçimden hemen sonra bütün saldırılara, eleştirilere, hakaretlere rağmen bir tek siyasi partiyi tartıştırmadı. Yazıklar olsun. Gerçekten yazıklar olsun." dedi.

Tekin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kim konuşmuş Sayın Babacan. CHP Genel Başkanından böyle bir laf duydunuz mu? Sayın Davutoğlu? Sayın Akşener? Ya ne bu ya... Ayıp gerçekten ayıp. Bütün içerideki, dışarıdaki gazetecilerin parti içindeki muhaliflerin eleştirisine rağmen sayın genel başkanımız aslanlar gibi Altılı Masa'ya sahip çıktı. Bu CHP emekçileri sahada, sokakta yemediler yedirmediler size çalıştı. Bu cevabınız kimse Sayın Babacan? Başarının ortakları çoktur. Başarısızlıkların da mazeretleri o kadar çok ki inanılır gibi değil. Herkesin kendine göre bir gerekçesi var."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

misafir

bence devalılar ak partiye çalışmışlardır, çünkü bu işin tam ortasında oldukları için nerede durdukları belli değildi şimdi netleşti. babacanı tebrik ediyorum harika bir tespit yapmış, chp bu ülkede tek başına iktidar olamaz. işin garibi ittifak kursa bile iktidar olamaz. çünkü destekleyecek başka parti yok.

bu chepliler 99 yıl kime kazıkatıyo brkere düşünmümüdürler

souldurulduğu ab abd kominizmin EKNOMİK OLMAYAN ol herşeyini alıp açım diyeler İ KİM SOYDURUYO
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23