• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Güneş hasarından böyle koruyun! Cansız saçların iflasını önlüyor! Kuaför hizmeti artık yok...

Yeniakit Publisher
2024-04-27 22:33:00 - 2024-04-28 10:37:47
Güneş hasarından böyle koruyun! Cansız saçların iflasını önlüyor! Kuaför hizmeti artık yok...

Güneşin verdiği hasar, şekillendirme ve renklendirme nedeniyle saçlarınız genellikle birçok şeye dayanır. Zamanla saçınızın uçları kırılmaya ve cansızlaşmaya başlar. Eğer böyle bir şikayetiniz varsa, saçınız büyük olasılıkla kuru, kırılgan ve kırılmaya çok yatkındır. Saçınızın bu üzücü duruma gelmesini önlemek için birkaç basit ipucu haberimizde.

Sağlıklı saçlara sahip olmak istiyorsanız saçlarınızı üç ayda bir kesmenin önemli olduğunu unutmayın. Düzenli düzeltmelerle zamanla saç dokunuzda bir fark olduğunu kesinlikle fark edeceksiniz. Saçınızı çok sık şampuanlamak saç tellerinizi kuru ve kırılgan hale getirir, çünkü şampuan saç derinizdeki tüm doğal yağları yok eder. Bu nedenle yıkamalar arasında kuru bir şampuan kullanabilirsiniz

Kuru ve kırılgan saçlarınız varsa saçınıza gerekli nem ve besleyiciliği sağlayan ürünleri seçmeniz çok önemlidir.

Nemi artırmak için shea yağı, argan yağı veya hindistancevizi yağı gibi bileşenler içeren şampuanları ve saç kremlerini seçin.

Saçlarınız kırılmaya yatkınsa, saçlarınızı ıslakken taramayın. Bunun nedeni, ıslak saçların yıkamadan hemen sonra son derece hassas ve zayıf olması ve onları taramanın onları yalnızca kırılmaya karşı daha duyarlı hale getirmesidir.
Sağlıklı saçlara sahip olmak istiyorsanız saçlarınızı üç ayda bir kesmenin önemli olduğunu unutmayın.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23