• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gün Dilipak’a sahip çıkma günü

Yeniakit Publisher
2020-08-11 09:58:00 -
Gün Dilipak’a sahip çıkma günü

Gazetemiz okurlarından Hanifi Mahmutoğlu, "Gün Dilipak’a sahip çıkma günü" başlıklı yazısını bizimle paylaştı.

Sayın Abdurahman Dilipak ne yapmış; “ İçinizden hayra çağıran, iyiliği emredip kötülüğü meneden bir topluluk bulunsun. İşte onlar kurtuluşa erenlerdir.” (Ali imran 104) ayetini size hatırlatmış ya da “Kim bir kötülük görürse, onu eliyle değiştirsin. Şayet eliyle değiştirmeye gücü yetmezse, diliyle değiştirsin. Diliyle değiştirmeye de gücü yetmezse, kalbiyle düzeltme cihetine gitsin ki, bu imanın en zayıf derecesidir.”  (Riyazus Salihin, 186 Nolu Hadis) Peygamberimizin hadisini sizlere hatırlatmış.

Bundan gurur duymanız lazım iken siz birleşmiş milletler gibi toplanmışsınız onu mahkemeye vermek istiyorsunuz. Verin sizden önce de 28 Şubat’ta 312 general mahkemeye vermiş elinde olan bir evini almaya kalkmıştı. Bizde bir akit okuru olarak o zaman akit gazetesinin genel merkezini arayarak yardım kampanyası başlatmasını istemiştik. Ama akit gazetesi yetkilileri buna gerek olmadığını kendilerinin bunun üstesinden geleceğini beyan etmişlerdi.

Şimdi siz ey Ak Partili kadınlar hepiniz beraber Dilipak’ı mahkemeye verin 28 Şubat’ın yapamadığını siz yapın, yüzüğüne kadar neyi varsa alın ve bu yaştaki yazarımızı cezaevine atın ondan sonra evinize dönün elinize kına yakın.
Yeni Akit Gazetesi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

MUHAMMEDFURKAN

Dava ADAMI olan Dilipak abimizi biz elhamdülillah 28 şubatta yedirmedik şimdi siz kim oluyorsunuz da davam adına işgal ettiğiniz koltuklara güvenerek harcamaya çalışıyorsunuz! Rabbim c.c. sizi makamlarınızdan derdest ettiğinde adınızı bile hatırlayan olmayacağı gibi ben dahil tüm dava adamlarının beddualarında olacaksınız... Rabbim c.c. sizi ıslah etsin...

faruk

abimiz dilipakı tanıyan ki şimdiye kadar önemli hizmetlerde bulunan birisi olarak tanımayan yok tur nerdeyse onun akpartinin kadın kollarıyla işi ladığını çok iyi bilir onun tek derdi var islam davası, birileri bizimde davamız bu diyebilir ama bi gözden geçirmek gerekir müslümanlar olarak çok aa çok yanlışlarımız var böyle tecrübeli kişilerin tavsiyelerini keşke dikkate alınsa ben en iyisini biliyorum demek yerine bi araştırılsa bi danışılsa ama malesef yapılmıyor ,eğer ki düşmanı güldürmek isteyen varsa o zaman ayrışmalara devam yok davanın hatırı herşeyin üstündeyse ozamanda fedakarlık zamanı uyanma zamanı gelmiştir
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23