• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gülümse çekiyorum çekiyorum çeeektim… Özgür Özel'den mezar selfiesi

Yeniakit Publisher
2024-01-25 16:07:00 -

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski vekil Kamer Genç'in mezarı başında selfie çekildi.

CHP eski Tunceli milletvekili Kamer Genç, hayatını kaybetmesinin 8’inci yıl dönümünde mezarı başında anıldı. Anma törenine CHP lideri Özgür Özel de katıldı. Özel, yaptığı konuşmada, Genç'in cesurluğuna, kararlılığına ve inatçılığına dikkat çekti.

Özel, "Bundan sonra da doğru bildiğimizden geri adım atmayız. Aynı onun gibi. Laikliği tartıştırmayız, bayrağı tartıştırmayız, ülkenin bölünmez bütünlüğünü tartıştırmayız. Aynı onun gibi doğru bildiğimiz hiçbir şeyden geri durmayız. Onlar ne diyor diye düşünmeyiz." dedi.

Konuşması ardından Özgür Özel, Genç'in mezarı başında selfie çekildi. O anlar dikkat çekti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mehmedim

Elemanlarda bir Edep- Adap-Utanma-Sıkılma- Vicdan kalmamış.. bunlar cenazelerde de bir kenara çekilir ve mal mülkten, ticaretten, siyasetten konuşur ve hatta sesli olarak gülerler.. mal bozuk..

resat

tartışmadıkları tek konu ,laikliktir bu doğrudur ,buda efendilerinin bunlara verdiği birinci görevdir, bu tamam,gelelim diğerlerine ,diğer ikisinide tartışmadıkları külliyen yalan ,pkk ile demlenirken bölgesel özerklik,konusunu tartışan kimdi ,görüşme sonrası türk bayrağını görüntü açısından yokeden kimdi ,,daha şunun şurasında mayıs ayı geçeli kaç gün oldu ,milletin aklıyla alaymı ediyorsun ,
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23