• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gülen ağız değiştirdi

Yeniakit Publisher
2014-09-04 11:27:00 - 2014-09-04 12:02:02
Gülen ağız değiştirdi

Hükümeti ele geçirmeye yönelik düzenlenen 17 ve 25 Aralık kirli operasyonlarında umduğunu bulamayan Fetullah Gülen geri adım attı.

HABER MERKEZİ - Hükümeti ele geçirmeye yönelik düzenlenen 17 ve 25 Aralık kirli operasyonlarında umduğunu bulamayan Fetullah Gülen geri adım attı. Geçmiş sohbetlerinde AK Parti hükümeti mensuplarına karşı ‘zalimler’ ‘firavun’ gibi ifadeler kullanan, birbiri ardına beddualar yağdıran Gülen, paralel yapıya yönelik operasyonların hızlanmasıyla birlikte ağız değiştirdi. Gülen’in son sohbetinde Peygamber Efendimizin (s.a.s) “Muhabbetinde dengeyi gözetip sevdiğin insanı ölçülü sev; belki bir gün nefret hislerini tetikleyen bir kimse haline gelebilir. Kin ve nefret duygularını harekete geçiren kimseye karşı da öfkende dengeli ol, kim bilir o da bir gün sevgini celbeden bir insana dönüşebilir” şeklindeki sözlerini sarf etmesi, geri adım attığı şeklinde yorumlandı.

“KÖPRÜLERİN HEP SAĞLAM TUTULMASINI İCAP ETTİM”

Paralel Örgüt’ün lideri olduğu iddia edilen Fetullah Gülen,”Kırık Kalbler ve Sağlam Köprüler” isimli son sohbetinde adeta ağız değiştirdi. Hizmet erlerinin alaka, münasebet ve dostluk köprülerini yıkmamak için çok ciddi gayret göstermeleri gerektiğini belirten Gülen, bu alakalar üzerine kurulmuş olan köprülerin hep sağlam tutulmasının icap ettiğini söyledi.

Daha önceki sohbetlerinde, sürekli “kamu malı yemek”le suçladığı ülke yöneticileri ile beraber olamayacaklarını anlatan, hükümet üyelerini Firavun’a benzeten Fetullah Gülen’in son sohbetindeki farklı tavrı, cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasında, artık AK Parti hükümetini devirme noktasında ümitleri kalmadığı şeklinde yorumlandı.


Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23