• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gül'den Facebook ve Youtube ile ilgili açıklama

Yeniakit Publisher
2014-03-07 16:48:00 -
Gül'den Facebook ve Youtube ile ilgili açıklama

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, gündemdeki önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Facebook ve Youtube gibi sitelerin kapatılmasına ilşkin önemli açıklamalar yaptı.

Gül'ün açıklamasından satırbaşları;

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Youtube gibi facebook gibi platformlar dünyanın her tarafında geçerli olan şeyler ve bunların kapatılması diye bir şey söz konusu olmaz. Yalnız bu platformlarda herhangi bir şekilde suç işlenirse birisine haraket veya birisinin özel hayatına saldırı söz konusu olursa mahkeme kararıyla da bunlar kapatılır. Gerçek ortamda suç neyse sanal ortamda suç aynıdır, takibi yapılır. Herhangi bir şekilde özgürlüklerden geriye gidiş söz konusu değil" dedi.

- Anyasa Mahkemesi'nin İlker Başbuğ'un kararına memnuniyet verici dedi. Kararın oy birliği ile alınmasını çok değerli buluyorum. İlgili mahkemeler prosedür neyse onu yapacaktır. Uzun tutuksuzluğun hakszılık olduğunu ben hep söyledim.

KIRIM KONUSU

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Kırım'da Türk asıllı Müslüman bir nüfus var. Bizi tabi ki yakından ilgilendiriyor. Bu konuların tırmanmadan, konuşarak, görüşülerek, uluslararası hukuk, anlaşmalar çerçevesinde, Ukrayna'nın toprak bütünlüğü içerisinde çözümü için çok gayret ediliyor. Türkiye olarak biz de elimizden gelen her türlü katkıyı veriyoruz" dedi.

- TİB'de ki soruşturma ve 509 bin kişinin dinlenemesine ilişkin sorulan soruya bilgim yok seklinde yanıt verdi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23