• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Göz göre göre komünisti, ateisti, PKK’yı, FETÖ’yü inkar etti! Karamollaoğlu'ndan Erbakan'a skandal cevap

Yeniakit Publisher
2023-03-28 17:08:00 -
Göz göre göre komünisti, ateisti, PKK’yı, FETÖ’yü inkar etti! Karamollaoğlu'ndan Erbakan'a skandal cevap

Terör örgütleri PKK ve FETÖ'nün desteklediği Altılı Masa'nın ortağı Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın, "Karşı blokta sol, komünist, sosyalist, ateist fraksiyonların bir araya geldiklerini görmemiz. FETÖ ve PKK'nın desteğini görmemiz nedeniyle karşı bloğun kazanmasına vesile olmak istemedik" ifadelerine skandal bir cevap verdi.

Karamollaoğlu, "Saçmalıyor. Bu kadar saçmalık bu kadar tutarsızlık olmaz. Bir defa hemen getirmiş itikadı noktaya dayamış. Kim sizlerle berabersiniz hangi yalpalar yapıldı bugüne kadar? Kim Erbakan hocamızı terk etti, kim ‘Milli Görüş’ gömleğini çıkardı da siyonist gömleğini giydi." şeklinde tepki çeken iddialarda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına rest çekerek sonra geri oturduğu masada oturan Karamollaoğlu, Erbakan'ın Cumhur İttifakı'na son anda katılışını hedef aldı ve "O zaman niye bu kadar zikzak yaptı. Ne oldu da 2 gün içerisinde birden bire değişti?" dedi.

Karamollaoğlu ayrıca Erbakan'ın tepkisine yönelik "Çamur atmak haddine değil. Terbiyesini kuşanması lazım. İş o noktaya gelir de biz gördüklerimizi anlatmaya kalkarsak çok farklı bir durum meydana gelir" diyerek tehditte bulundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Osman AYDIN

Karamollaoglu siz milli gorusculukten bahsedemezsiniz sizin su anda hangi gorusu temsil ettiginizi bu millet gayet iyi goruyor ama sandikta cevabini alacaksin milli gorusculerden

Melek Besim

Sayın Erbakan’ın görüntüsünü reklama kullanmak için ailesinden izin almış mı?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23