• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Google, Fetoş'un mesleğini açıkladı! Bu haber başka yerde yok

Yeniakit Publisher
2023-07-12 12:19:00 -
Google, Fetoş'un mesleğini açıkladı! Bu haber başka yerde yok

Bir gecede onlarca kişiyi katleden terör örgütü elebaşısı Fetullah Gülen'in fotoğrafı Google'da aratılınca müthiş sonuçlar çıkıyor...

 yeniakit.com.tr 

Terör örgütü elebaşısı Fetullah Gülen yıllarca İslam'ı kullanarak devlete sızdı, milyonlarca vatandaşı da peşinde sürükledi.

2013'te gerçek niyetini belli eden ve devlet içine sızan kademelerini uyandıran Gülen, 15 Temmuz'da en büyük kurşununu sıktı. Askeri darbe yapmaya kalkıaşan vatan hainine devlet içindeki namuslu memurlar ve sivil vatandaşlar gereken cevabı verdi.

Üstad Kadir Mısıroğlu, Fetullah Gülen ile ilgili 1995 senesinde yaptığı bir konuşmada, "Gün gelecek insanlar ona, 'sen hoca değil papaz bile olamazsın' diyecek" ifadelerini kullanmıştı.

Mısıroğlu'nun bu sözlerini hatırlatan bir gerçek ortaya çıktı.

Papaz görselleri

Google Görseller'de hain Fetullah Gülen'in görseli aratıldığı zaman, papaz kostümleriyle ilgili sonuçların listelendiği görüldü.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ali Haydar

Dunyada milyonlarca üniversite mezununu cemaat dershaneleri okulları yetiştirdi,mesleksiz arayacaksın hırsız siyadetcilere bak.Cemaatin çoğu üniversite mezunu iş güç sahibi.160 ülkeye okul açıp vicdanlı, namuslu,ahlaklı üniversite mezunu yetiştiriyor bu cemaat

Gültekin

Feto mesleksizler gurubuna üye olmuş insan halidir, kendi inancına, kendi devletine, kendi milletine hainlik edene kim meslek sahibi yapar, çünkü güvenilmez olduğunu her kes biliyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23