• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gökhan Zan, TİP'e resti çekti! Neler dönüyor

Yeniakit Publisher
2024-03-18 00:24:00 -
Gökhan Zan, TİP'e resti çekti! Neler dönüyor

Türkiye İşçi Partisi, Hatay'da Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Gökhan Zan’a bazı iddialar nedeniyle desteğini çektiğini açıkladı. Gökhan Zan, TİP'in açıklaması sonrası açıklama yaparak resti çekti.

Gökhan Zan, TİP'in adaylıktan geri çekme kararının ardından İskenderun Adliyesi'nin önünde basın açıklaması yaptı.

Adaylıktan çektirilmek için tehdit ve şantaja maruz kaldığını söyleyen Zan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Sevgili Halkım

Sizlerle bu yola çıkarken asla pes etmeyeceğimi, mücadeleden vazgeçmeyeceğimi, yolumuza engeller çıkarsalar da geri adım atmayacağımı söylemiştim. Halkımızın kaynaklarını ve tercihlerini sömürerek kurdukları saltanatı sürdürmek isteyenler, adaylığımızdan ilk günden beri rahatsız oldular.

Tehditlerine ve şantajlarına boyun eğmediğimde de bu sefer en iyi bildikleri fetöcü yöntemlere, montajlara sarıldılar. Ama bu sefer sert kayaya çarptılar ve desteğini her zaman yanımda hissettiğim siz değerli hemşerilerimin mücadele azmine ve kararlılığına yenik düşecekler.

Yoluma ve adaylığıma halkımla birlikte daha azimli ve güçlü bir şekilde devam edeceğim. Karanlık odaklara, kiralık çetelere ve satılık kalemlere inat güzel günler göreceğiz…

“Uğradığım tehdit ve şantajlar hakkında yaptığım suç duyurusu sonrası basın açıklamamı saygıyla paylaşıyorum”

CHP'ye mi yarıyor?

Zan'ın TİP tarafından çekilmesi CHP'nin adayı Lütfü Savaş'ın lehine olacağa benziyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Musa

Chp kirli yüzü bu işte !!! Rant hırsızlık davranışlar Teröre destek veren bir Türkiye düşmanı chp. Bu partiyi yok etmedikce Terör bitmez kahpelik bitmez insanları ayrıştıran düşmanlık nifak sokan chp dir !!! Oy verip Türkiye takoz etmeyin chp yi.

Ömer

Yüzde sıfır oyları olan tabela partilerinin sürekli gündemde tutulması bana tuhaf geliyor . Bize ne kimi aday yapmış yapmamış , önemli meseleler var Gazze var Suriye var irak var terör var en önemlisi enflasyon var pahalılık çarşı pazarda ayyuka çıkmış , millet sıkıntılı , konuştuğumuz şeye bakın .
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23