• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gökçek’ten “Ankara Kuşu” iddiası: Bazı siyasiler adliyedeki dostlarını devreye sokmaya çalışıyorlar

Yeniakit Publisher
2020-04-05 01:47:00 -
Gökçek’ten "Ankara Kuşu" iddiası: Bazı siyasiler adliyedeki dostlarını devreye sokmaya çalışıyorlar

FETÖ’cü twitter fenomeni Oktay Yaşar’ın tutuklanması sonrası ilişkisi bulunan bazı kişilerin ifşa olmaktan korktuğu iddia edildi.

“Ankara Kuşu” adlı twitter hesabının sahibi FETÖ’cü Oktay Yaşar’ın ilişkide olduğu iddia edilen bazı kişilerin dostlarını devreye sokarak haber almak için girişimde bulunduğu iddia edildi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Melih Gökçek, “Ankara Kuşu ile ilgili birilerini acaip telaş almış. Adliye'de ki bazı dostlarını arayıp devreye sokmağa çalışıyorlarmış. Ancak şu anda adliye birkaç görevli dışında kapalı. Şu anda dışardan müdahele edilirse bu siyasilerin dostları ifşa olacağından onlar da çekiniyormuş.” Dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

abdrhman

eee tc de adaleş 60 senedir adamını vede parayı bul gel adaleşi. nede olsa paranın mülkün temeli. bir türlü içindeki pislikler temizlenmedi. cüppeyi giyen kendini padişah sanıyor.

Mesut Sarp

Başta kalın suratlı FETO işbirlikcileri korkuyorlar. Artık mızrak cuvala sıgmamaya başladı. AKPlide olmak yetmez oldu. Hırsızlık ve yolsuzluga karışmayanlar -yaptıgı zamanlarda düşünseydi deyip i.M.Gökceke arkada cıkmaz oldular...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23